Show

Komentari 111

Pinčić se opet nije pojavila na poslu: 'Odmara se, puno radi'

Pinčić se opet nije pojavila na poslu: 'Odmara se, puno radi'

Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga, uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori, rekla je urednica emisije

Doris Pinčić (32) u petak je trebala voditi HRT-ovu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”, no nije se pojavila pred kamerama, kao ni u ponedjeljak. U petak je emisiju tri i pol sata sam vodio Mirko Fodor, a u ponedjeljak voditeljski par Zlata Muck Sušec i Davor Meštrović. 

POGLEDAJTE VIDEO

U subotu se, naime, doznalo kako se Doris ponovno ozlijedila, što je Slobodnoj Dalmaciji potvrdila urednica HRT-ove emisije Ana Milić. 

- Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga, uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori. Gledatelji će je u ‘Dobrom jutru’ moći vidjeti ubrzo - rekla je Milić za Slobodnu Dalmaciju.

Kako doznajemo s HRT-a, Doris je opet nezgodno pala pri jednom snimanju koje nije bilo za HRT i ozlijedila glavu. No njeni kolege uvjereni su kako se televizijska voditeljica iz Zadra već danas, u utorak, vraća na male ekrane voditi popularnu jutarnju emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”.

Ovo inače nije prvi put da Doris ima problema s ozljedama. Lani, sredinom rujna, u emisiji koju je vodila s Davorom Meštrovićem nosila je plavu haljinu koja se u jednom trenutku podignula i otkrila koljena puna modrica.

Zabrinuti gledatelji ubrzo su je na društvenim mrežama zasuli pitanjima što joj se dogodilo, o čemu se sama televizijska voditeljica ubrzo oglasila. 

- Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu - umirila je svoje pratitelje na Instagramu pokazavši i velike modrice s unutarnje strane ruke. 

Jutarnji list je tad doznao da je ozljede zadobila prilikom pada s motocikla na snimanju za jednu emisiju u svojoj produkciji, a natukla si je i rebra. Mjesec dana kasnije Doris se ponovno pred kamerama pojavila ozlijeđena, opet s ozljedama na koljenu. Emisiju je vodila u kratkoj haljini boje cigle, a gledatelji su uočili da na lijevoj nozi opet ima nekoliko modrica. Doris se ovaj put o novoj ozljedi nije oglasila na svojoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE 24 PITANJA:

Najčitaniji članci