Show

Komentari 12

Pjesma 'Lipe oči' Bralića i klape Intrade dobila svoj spot

Pjesma 'Lipe oči'  Bralića i klape Intrade dobila svoj spot

Pjesma 'Lipe oči' nastavak je uspješne suradnje Tomislava Bralića i klape Intrade s autorom Vinkom Barčotom koji potpisuje i klapine velike hitove 'Zalutali pogled', 'Ne mogu te prestat jubit' i 'Samo za tebe'

'Lipe oči' klapa Intrade prvi put je predstavila publici na prosinačkom koncertu u Ciboni gdje su snimili i spot. Dok stihove i glazbu potpisuje Vinko Barčot, za aranžman pjesme pobrinuo se Remi Kazinoti, a spot je snimio i montirao Alen Horvatić. 

- 'Ne mogu te prestat jubit' nastavak je 'Zalutalog pogleda', sve ono što ide nakon prvog pogleda, sve što se događa u ljubavi i braku, satkano je u toj pjesmi. Sljedeća u nizu je 'Lipe oči'; nadamo se da će biti podjednako uspješna. Hvala Vinku i svim autorima koji svoje lijepe pjesme odvajaju za klapu Intrade, kazao je Bralić. 

- Tomislav Bralić i klapa Intrade me svaki put nanovo iznenade, dam im pjesmu, a vrate mi hit. Nadam se da će to biti slučaj i s 'Lipim očima'. Hvala Remiju na izvrsnom aranžmanu i puno bih volio da zajedno napravimo još koju lipu pjesmu, kazao je Barčot. 

S novom pjesmom Tomislav Bralić i klapa Intrade oprostili su se od 2016. koja je za njih bila iznimno uspješna, ispunjena koncertima i hitovima koji su mjesecima bili na vrhovima top lista. Pjesma 'Ne mogu te prestat jubit' po izboru slušatelja je ušla i u top 10 'Dana najbolje hrvatske glazbe' u organizaciji Narodnog radija. 

Novu godinu Zadrani su nastavili u istom ritmu te ih veljači povodom Valentinova očekuju koncerti u riječkoj dvorani Mladost 10. veljače s gostom Tedijem Spalatom te u Areni Varaždin 11. veljače gdje će im se na pozornici pridružiti Četiri tenora. 

- Otpjevat ćemo za svakoga nešto, pošto je vrijeme Valentinova, pjevat ćemo za sve zaljubljene i sve one koji će to te večeri, nadam se, postati. Pozivam sve koji vole naše pjesme da nam se pridruže na koncertu. Bit će lijepo, pivat ćemo sve do zore bile, kazao je Bralić.

Najčitaniji članci