Obavijesti

Show

Komentari 6

Pjevač Adam Levine izbačen iz 'Voicea' zbog bahatih ispada?

Pjevač Adam Levine izbačen iz 'Voicea' zbog bahatih ispada?
10

Tijekom showa The Voice imao je mnogo bahatih ispada, a kako su se promijenila pravila pa sada mentori ne moraju imati kandidate Adam Levine je u emisijama ostao bez štićenika, što dosad nije viđeno u showu

VIDEO

Pjevač i frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine (40) napustio je show 'The Voice' i odlučio se na zaokret u poslovnoj karijeri. Objavio je da se povlači iz projekta i priprema nešto novo. Prije nekoliko tjedana pjevač je zajedno s ostalim mentorima Blakeom Sheltonom (42), Kelly Clarkson (37) i Johnom Legendom (40) nastupio na velikom NBC-jevom predstavljanju novih projekata.

Nekoliko tjedana unazad, bio je najavljen kao jedan od mentora nove sezone 'The Voicea' i jedini sjedi u stolici od početka showa 2009. Njegova izvedba prilikom predstavljanja projekta pokazala je da mu nešto nije po volji, jer svi su osim njega nastupili dok je on ne mičući se s mjesta jedva pjevao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

Tijekom emitiranja showa imao je mnogo bahatih ispada, a kako su producenti odlučili malo promijeniti pravila pa sada mentori ne moraju imati svoje kandidate Levine je u polufinalnim emisijama i u finalu tako ostao bez kandidata, što dosad nije viđeno u The Voiceu.

Izvori kažu kako ga je to naljutilo pa je odlazio sa snimanja te na neka nije ni dolazio, a prema tvrdnjama zaposlenih bio je nepodnošljiv. 

- Nedostajat će mi, od samog početka sudjeluje u emisiji. Prijatelj mi je već dugo - rekao je John Legend. 

Adama će zamijeniti Gwen Stefani (49), djevojka Blakea Sheltona. Fanovi ne žale previše zbog ove promjene jer su im upravo Gwen i Blake najzanimljiviji u showu. 

Gwen Stefani se želi udati, a Blake kupuje dijamantni prsten
Gwen Stefani se želi udati, a  Blake kupuje dijamantni prsten

Frontmen nakon svega ostaje u dobrim odnosima s televizijskom kućom NBC jer sudjeluje u stvaranju novog glazbenog showa 'Songland' u kojem će se kandidati natjecati pisanjem pop hitova, a s emitiranjem počinje uskoro. 

Podsjetimo da je prije godinu dana show napustila i pjevačica Christina Aguilera (38).

- Dala sam se TV kući koja nije bila za mene - komentirala je Aguilera svoj odlazak i dodala da je shvatila kako se tamo ne radi o glazbi već o forsiranju priče i stvaranju momenata za televiziju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo