Show

Komentari 121

Ekskluzivne fotografije: Pjevač U2 Bono Vox stigao u Dubrovnik

Ekskluzivne fotografije: Pjevač U2 Bono Vox stigao u Dubrovnik

Da mu Dubrovnik nije nepoznanica govori i detalj kako je na koncertu grupe U2 održanom u Zagrebu 2009. godine legendarni Bono Vox recitirao na hrvatskom jeziku stihove 'Himne slobode' dubrovačkog pjesnika Ivana Gundulića

Legendarni Bono Vox (61) nakon crvenog tepiha u Sarajevu sa suprugom Ali Hewson (60) se uputio za Dubrovnik. Poznati par je snimljen dok su se ukrcavali na brod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznatom paru ovo nije prvi put da su posjetili Dubrovnik, već su to učinili 2006. i 2016. godine.

Da mu Dubrovnik nije nepoznanica govori i detalj kako je na koncertu grupe U2 održanom u Zagrebu 2009. godine legendarni Bono Vox recitirao na hrvatskom jeziku stihove velikog dubrovačkog pjesnika Ivana Gundulića 'O lijepa, o draga, o slatka slobodo…' iz njegove čuvene Himne slobodi.

Stihovi velikog Gundulića poslužili su mu kao moto za pjesmu 'Miss Sarajevo', koju je otpjevao 1997. na nezaboravnom koncertu u duetu s veličanstvenim Lucianom Pavarottijem.

Par se vjenčao  21.kolovoza 1982. godine. Njemu je bilo 22, a njoj 21 godina. Bonov kum je bio basist U2 Adam Clayton.

U braku su dobili dvije kćeri, Jordan i Memphis Eve, i dva sina, Iliju i Johna Abrahama

Glamour Women Of The Year - LA

 - Naš je brak uspio jer se sviđamo jedno drugome, puno razgovaramo i strastveni smo oko svojih poslova. Dozvoljavamo si da svatko ide za svojim snovima - kaže ovaj bračni par. Alison je poznata aktivistica koja se već godinama bavi dobrotvornim radom.

 

Najčitaniji članci