Show

Komentari 0

Pjevačica Lorde za novi singl je dramatično promijenila izgled...

Pjevačica Lorde za novi singl je dramatično promijenila izgled...

Popularna novozelandska pjevačica samo nekoliko dana prije nego što joj izađe novi album objavila je glazbeni video u kojem je u potpunosti promijenila svoj izgled

Pjevačica Lorde (24), pravog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, rado eksperimentira u svojoj glazbi, ali rijetko kada se to prenosi i na njen izgled. Zato je velika promjena šokirala njezine obožavatelje.

Njezin novi album 'Solar Power' dostupan je od 20. kolovoza, a kako bi najavila album Lorde je objavila nekoliko singlova i popratne glazbene videe. Najnoviji od tih singlova je 'Mood Ring' u kojem je šokirala s platinasto plavom bojom kose, odstupajući od svoje tipično tamno smeđe boje.

- Prošla sam kroz svojevrsnu transformaciju za ovaj video, jer je pjesma satirična - izjavila je pjevačica prije premijere singla.

Objasnila je kako joj je velika inspiracija za ovaj album bila hipijevska kultura i 'velike paralele između našeg i tog vremena, sva pseudo-spiritualnost i sve što ide uz nju je bila prisutna već tada'.

Lorde je rekla kako je 'glumila lika' za pjesmu 'Mood Ring'.

- Pisala sam to iz tuđe perspektive, djevojke s kojom dijelim neke misli, ali koja nije ja. Ona je jako cool - kazala je pjevačica.

Lorde je tako još jedna od tamnokosih pop pjevačica u nizu, sljedeći Billie Eilish (19) i Selenu Gomez (29), koje su se ove godine odlučile okušati kao plavuše. No, neki njezini obožavatelji tvrde da im se čini da je to perika, a ne njena prava kosa.

Najčitaniji članci