Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Pjevačica nove partnere prvo vodi na zajedničko testiranje

Mel B o seksualnosti otvoreno razgovara sa svojim partnerima, ali i kćerkama. Zdravlje nje i njezine obitelji joj je na prvom mjestu pa pjevačica ništa ne želi prepustiti slučaju

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
6 komentara

Bivša spajsica Mel B (44) nedavno se pohvalila 13 godina mlađim dečkom, frizerom Roryjem McPheejem (31), a pjevačica je u 'The Truth Flirts' podcastu otvoreno, kao i uvijek, govorila o svojoj seksualnosti i novim partnerima te kako svoje nove veze usklađuje s djecom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prva stvar koju tražim od potencijalnog partnera kad dođemo do te razine je da odemo na testiranje. Zdravlje mi je na prvom mjestu i zaista ne želim ništa riskirati. Mislim da je važno voditi takav razgovor i da za njega nikad nije prerano - rekla je Mel B.

Foto: Instagram/orijent

Pjevačica ima tri kćerke, najstariju Phoenix Chi (20) je dobila u braku s Jimmyjem Gulzarom, Angle Iris (12) s Eddyjem Murphyjem, a Madison (8) sa Stephenom Belafonteom, u braku koji joj je 'prisjeo'.

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles ISKRENO O SVEMU Mel B: S Geri sam spavala, a Victoriju volim iako je gadura

- Bila sam u desetogodišnjem braku. Ne baš najljepšem braku. Postala sam posve izolirana od prijatelja i obitelji, a suprug me zlostavljao - priznala je Mel B.

Foto: PIXSELL

Njezina najstarija kći, kako kaže Mel B, o seksualnosti već sve zna, ali njezina mlađa polusestra ulazi u pubertetske, osjetljive godine te pjevačica s njom otvoreno govori u svemu. 

America's Got Talent Live Show Screening and Red Carpet Event - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

- Začudili biste se koliko ljudi reagiraju normalno na otvoren razgovor o takvim temama kad im se ne pristupa kao tabu temama - zaključila je bivša spajsica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message