Show

Komentari 15

Pjevačica o kćeri: 'Htjela sam dugo posvojiti dijete iz Afrike, tako je i stigla naša Salome...'

Pjevačica o kćeri: 'Htjela sam dugo posvojiti dijete iz Afrike, tako je i stigla naša Salome...'

'Prvo smo mislili kako je nećemo dati u javnost, ali nemamo je razloga skrivati. Ona je navikla ići sa mnom i na koncerte i snimanja, obožava plesati i pjevati', govori glazbenica o svojoj kćeri Salome

Glazbenica Nikolina Tomljanović, javnosti poznatija kao članica grupe E.N.I, za InMagazin je progovorila o svojoj novoj glazbenoj emisiji, petogodišnjoj kćeri Salome (5) i otvoreno o posvajanju djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže Nikolina, još kao djevojčica maštala je o posvojenju djeteta iz Afrike, a danas za svoju kćer Salome kaže da je njeno najveće i najmilije dobro.

- Ta prva sekunda kada sam ju zagrlila, to je bilo kao da je s nama više od dvije godine. Njoj je život počeo tog dana. Ona nas je čvrsto zagrlila, ušla je u prostoriju s tako velikim osmijehom - prisjeća se Nikolina.

Ona ističe, da na prvom djecu kod posvojenja moraju biti djeca.

- Djeca žele obitelj, nije važno o kojem paru se radi, oni traže mir, ljubav i nekog da je samo njihov - objašnjava pjevačica.

Upravo je njena kćer zvijezda pjesme 'Želim da si tu', čije kadrove je snimila u SAD-u sa suprugom Jakobom.

- Mi zaista jako puno vremena provodimo skupa jer tako želimo. On je moj kritičar i prijatelj, suprug. Lijepo se slažemo i često tražim njegovu pomoć, mišljenja. Jako mu vjerujem'', govori. 

'Put po mom' nije samo naziv njenog prvog solističkog albuma već i prve autorske radijske emisije.

- Put po mom je samo moj put koji sama odabirem, odabrala sam pop-country glazbu, glazba je lijek i u životu se mnogo toga vrti oko nje - govori Riječanka koja ne skriva da su pripreme za emisiju bile jako zahtjevne, ali u svemu joj je pomogao njen prijatelj i kum Neno Belan.

- Mi smo prijatelji, ali ne razgovaramo puno, mi možemo uživati i u tišini. Muški savjet drugačiji je od ženskog, a mogu reći i bolji - objasnila je pjevačica.

Najčitaniji članci