Obavijesti

Show

Komentari 46

Pjevačici prekipjelo. Skinula se, pokazala trbuh i odgovorila na kritike: Debela sam, pa što sad?

Pjevačici prekipjelo. Skinula se, pokazala trbuh i odgovorila na kritike: Debela sam, pa  što sad?
4

I ranije se pjevačica obračunala sa onima koje je zanimalo koliko ima kilograma. Nedavno je otkrila i da ima zdravstvene probleme

Pjevačica Bebe Rexha (33) u posljednje vrijeme se našla na meti kritika zbog izgleda. Brojni joj pišu da se udebljala te da sada nije lijepa, pjevačica je sada odgovorila na kritike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Američka pjevačica objavila je snimku zaslona na kojoj se vidi da korisnici na društvenim mrežama često pretražuju njezino ime uz riječ 'fat' (debela), traže fotografije u kupaćem kostim te uspoređuju njezine fotografije od prije i one od sada. 

Uz to je dodala svoj selfie u ogledalu na kojemu je pozirala u trenerici. Pokazala je svoj trbuh, a na licu nije imala niti malo šminke.

Pjevačica objavila video samo pet minuta prije teškog poroda: 'Zapeo je i bio malo deblji...'
Pjevačica objavila video samo pet minuta prije teškog poroda: 'Zapeo je i bio malo deblji...'

- Da, u svojoj sam debljoj fazi, pa što - pitala je bijesno pjevačica.

I ranije se našla na meti kritika zbog težine, a i tada je pjevačica odgovorila onima koje je zanimalo koliko Bebe ima kilograma.

Slavna pjevačica iznenadila je pozirajući gola, intimne dijelove je prešarala: 'Stvarno tijelo...'
Slavna pjevačica iznenadila je pozirajući gola, intimne dijelove je prešarala: 'Stvarno tijelo...'

- Vidjeti tu traku za pretraživanje je tako uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. Ali jednostavno je s*anje. Hvala svim ljudima koji me vole bez obzira na sve - napisala je ranije.

Prisjetimo se, pjevačica je nedavno otkrila da ima problem s policističnim jajnicima. 

- To je jedan od vodećih uzroka zašto se žene debljaju. Ja sam jako brzo dobila 14 kilograma, možda i malo više od toga. Ne znate kroz što netko prolazi, što mu se događa u životu, tako da je teško. Ali mislim da u 2023. ne bismo više trebali govoriti o težini ljudi - rekla je.