Show

Komentari 116

Plač i pucanje živaca u showu: Dajem joj sad auto bez kočnica

Plač i pucanje živaca u showu: Dajem joj sad auto bez kočnica

Jasno mi je da sam večeras puknula na neke gluposti. Jezik mi je brži nego pamet. Ušla sam u startu s velikim očekivanjima i razočarala se, priznala je Nikolina

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Ljubavni trokut' u vinogradu: Fotke brišem, nagađajte i dalje

Večeras u showu 'Brak na prvu' neće nedostajati suza. Kandidati će morat ispisati na papiriće tko odlazi, a tko ostaje, a čini se kako je živaca sve manje. Nadia Amić (28) neće moći sakriti emocije i rasplakat će se zbog svega lošeg u proteklo vrijeme sa suprugom Lukom Budakom (29). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ponekad je samo teško - izustila je brišući suze. Njezinom suprugu je prekipjelo.

- Ja joj dajem auto koji nema kočnica, neka se odveze dalje - rekao je Luka. Stručnjaci za veze uvjeravali su ih da si uzmu vremena koliko im je potrebno i da kažu što zaista žele. 

U suzama je bila i Nikolina Tutić (31) zbog trzavica u braku sa suprugom Adamom Kromerom (33). Na zajedničkoj večeri bila je gruba i pred svima mu rekla kako ne želi imati ništa s njim.

Adam se razočarao u njeno ponašanje i napustio večeru, a razgovor su nastavili kada se Nikolina vratila u stan. Adam ju je pozvao da porazgovaraju o tome što se dogodilo.

- Jasno mi je da sam večeras puknula na neke gluposti. Jezik mi je brži nego pamet. Ušla sam u startu s velikim očekivanjima i razočarala se - priznala je Nikolina. Dodala je kako ne kuži samu sebe i zašto je neke stvari napravila tako kako je.

- Ona sama sebi mora pomoći to sve posložiti u glavi - rekao je Adam. 

Najčitaniji članci