Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

'Plačem svaki dan, srce mi se kida kada čujem Srđanov glas'

Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle, prisjetio se pjevač

Foto: YouTube/PIXSELL
17 komentara

Otkako mu je 4. siječnja preminuo stariji sin Srđan, pjevač Milo Hrnić (70) shrvan je dubokom boli, zajedno sa suprugom Dubravkom.

- Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem - rekao je pjevač za Gloriju.

Foto: YouTube

Srđan bi ove godine proslavio 52. rođendan. Preminuo je prirodnom smrću u svom domu, a uz njega su u tom trenutku bili supruga Đulija i sin Marin (9).

- Još ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro joj je kroz san rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo odmah požurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro - prisjetio se Milo.

Foto: PIXSELL

Hrnić kaže kako je sa Srđanovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja. S njim je dijelio puno zajedničkih interesa, a između ostalog, i ljubav prema glazbi. Srđan je bio dugogodišnji član gradske satirične udruge 'Nazbilj', a prije dvije godine pokazao se i kao svestrani glazbenik. Tada je pobijedio na međunarodnom festivalu 'Marko Polo' u Korčuli.

- Poput mene, bio je veliki veseljak, uvijek nasmijan i spreman na šalu. Ne mogu prežaliti što nas dvojica nismo zajedno snimili neku pjesmu. No računali smo da imamo vremena za to. Kad je umro, razmišljao sam da njegovu pjesmu 'Fala', s kojom je oduševio publiku na korčulanskom festivalu, uvrstim na novi album, ali sam odustao. Svaki put kad mu čujem glas, srce mi se kida - zaključio je Hrnić.

NE MIRI SE SA SMRĆU SINA Slomljeni Milo Hrnić: 'Srđan je iza sebe ostavio sinčića (9)...'

Srđana će pamtiti i kao branitelja u Domovinskom ratu. Umjetnošću i hrabrošću ostavio je neizbrisiv trag u životu grada Dubrovnika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message