Obavijesti

Show

Komentari 2

Plavuša s Harvarda slavi svoj 43. rođendan: 'Volim starjeti...'

Plavuša s Harvarda slavi svoj 43. rođendan: 'Volim starjeti...'
6

Reese je svoju ranu mladost provela u Wiesbadenu u Njemačkoj gdje je njen otac radio kao liječnik u vojnoj bazi. Po povratku u Sjedinjene Države nastanjuje se u Los Angelesu

VIDEO

Miljenica Hollywooda Reese Witherspoon danas slavi svoj 43. rođendan. 

Glumica se u svojim četrdesetima dokazala se kao producentica, napravila je i svoju modnu liniju Draper James, a postala je iskonska borkinja za prava žena.

USA - 26th Screen Actors Guild Awards - Los Angeles

- Mislim da u četrdesetima shvatite da nemate vremena za ljude koji iz vas izvlače najgore ili umanjuju ono što jeste. Tu važnu spoznaju omogućuju nam godine - i to je odlična strana starenja. Stvarno obožavam starjeti! Imam drugačije stavove, sve mi je puno jasnije, bolje sam usredotočena na svoje planove, znam zašto nešto radim, manje improviziram - rekla je jednom prilikom Reese. 

Reese je svoju ranu mladost provela u Wiesbadenu u Njemačkoj gdje je njen otac radio kao liječnik u vojnoj bazi. Po povratku u Sjedinjene Države nastanjuje se u Los Angelesu.

U dobi od 7 godina model je u TV reklami, što ju potiče da se bavi glumom. Na filmu debitira 1991. u romantičnoj drami The Man in the Moon. 

Godine 1998. nastupila je u tri  filma: Overnight Delivery, Pleasantville i Twilight. Iduće je godine glumila u hvaljenoj komediji Election, koja joj je donijela nominaciju za Zlatni globus. 

A najveći proboj u karijeri ostvaruje ulogom Elle Woods u uspješnoj komediji Plavuša s Harvarda, te u Sweet Home Alabama, njenom do sada najvećem komercijalnom uspjehu.

Svjetski uspjeh ulogom June Carter Cash u glazbenom filmu Hod po rubu, kojom je osvojila Oscara, Zlatni globus i nagradu BAFTA na najbolju glavnu glumicu.

1999. godine udala se za glumca Ryana Phillippea, s kojim ima dvoje djece. Razveli su se 2007.

Reese Witherspoon posjeduje vlastitu produkcijsku kompaniju, Type A Films, te je aktivno uključena u udruženja za promicanje dječjih i ženskih prava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin