Show

Komentari 3

Playboy zečica Ena zaigrala je u spotu harmonikaša Nurkića...

Playboy zečica Ena zaigrala je u spotu harmonikaša Nurkića...

Bila je profesionalna kao i uvijek, nije imala posebnih zahtjeva. Uvijek se oslonimo na nju kad je u pitanju snimanje spotova jer je zaista odgovorna, otkrio nam je

Harmonikaš Samir Nurkić (28) popularnost je stekao u 'Supertalentu', gdje je dogurao do polufinala, a sada je snimio duet s glumcem Draganom Marinkovićem (52) i Renatom Zahirović kojeg gledatelji pamte iz 'RTL zvijezda'.

Pjesmu su odlučili nazvati 'Dernek', a spot je na YouTubeu prikupio 'hrpu' pozitivnih komentara.

- Malo nas je virus zaustavio, ali tu smo i idemo dalje. Čekanje se isplatilo, to je moja prva autorska pjesma i radio sam je sa suprugom Amelom, koja potpisuje tekst dok sam ja bio zadužen za muziku. Rap dio izvodi Dragan Marinković Maca, Renato Zahirović pjeva, a prateći vokale je otpjevala Daria Hodnik - ispričao nam je Nurkić.

Dodao je kako je za miks i mastering bio zadužen KC Blaze koji surađuje s brojnim regionalnim zvijezdama među kojima su i reperi Jala Brat (33) i Buba Corelli (30). 

U videu je pozornost privukla Playboy zečica i bivša kandidatkinja showa 'Ljepotice i genijalci', Ena Friedrich (34). 

Ovo joj nije prvi put da je zaigrala u Samirovom spotu. Već su surađivali na njegovoj pjesmi 'Ederlezi', a o njoj ima samo riječi hvale.

- Bila je profesionalna kao i uvijek, nije imala posebnih zahtjeva. Uvijek se oslonimo na nju kad je u pitanju snimanje spotova jer je zaista odgovorna, uvijek dođe u dogovoreno vrijeme na dogovoreno mjesto, odlično radi svoj posao - objasnio nam je Nurkić.