Show

Komentari 11

Tješit će svoje partnere: One idu kući, ali trofej neće s njima

Tješit će svoje partnere: One idu kući, ali trofej neće s njima

Vratar Evertona i engleske reprezentacije Jordan Pickford djevojku Megan Davison upoznao je u osnovnoj školi. Par se zaljubio dok su imali samo 14 godina...

I dok engleski reprezentativac Dele Alli zarađuje milijune eura godišnje, njegova djevojka Ruby Mae za 'samo' 35 tisuća kuna skida se u donje rublje.

Ruby Mae: Radi kao model, a njezina karijera procvjetala je tek nakon što je 2016. potvrđeno da je u vezi s popularnim nogometašem i velikom nadom, Dele Allijem.

Njegov suigrač Jamie Vardy oženio je problematičnu djevojku i najomraženiju britansku 'wagsicu' Rebekhu. Englezi joj, naime, nikako ne mogu oprostiti burnu prošlost. Rebekha ima troje djece s tri različita muškarca. 

Rebakah Vardy: Prvi put se udala sa samo 19 godina, a roditelji joj nisu došli na vjenčanje. Iz škole je izbačena jer je pila i tukla se s vršnjacima. Udana je za Jamiea Vardyja

- Napravila sam puno pogrešaka, ali sam naučila iz njih nešto i to me čini osobom kakva sam danas. Ljudi govore puno ružnih stvari o meni, ali to me se ne tiče - rekla je Rebekha.

Annie Kilner: Iako je rodila tri puta, Annie Englezi smatraju jednom od najzgodnijih ‘wagsica’. Majčinstvo je nije promijenilo pa djevojka Kylea Walkera često pozira polugola.

Vratar Evertona i engleske reprezentacije Jordan Pickford djevojku Megan Davison upoznao je u osnovnoj školi. Par se zaljubio dok su imali samo 14 godina. Ne vole se eksponirati, ali zato se vole hvaliti životom 'na visokoj nozi'. 

Lucia Loi: Često se hvali skupocjenim poklonima i egzotičnim putovanjima. Šuška se da se prošli mjesec zaručila za Marcusa Rashforda.

Najčitaniji članci