Obavijesti

Show

Komentari 22

Po uzoru na sestru Kim: Kylie je stavila stražnjicu u prvi plan

Po uzoru na sestru Kim: Kylie je stavila stražnjicu u prvi plan
4

Članica obitelji Kardashian svojim je obožavateljima dala uvid u svoj luksuzni dom vrijedan 18,3 milijuna kuna, no u centru pažnje više je bio oskudni kupaći kostim

VIDEO

Otkako je proslavila 18. rođendan, Kylie Jenner svima se trudi pokazati da je odrasla. Kad ne snima golišave editorijale, članica obitelji Kardashian rado pozira za selfieje koje sa svojim obožavateljima dijeli na Instagramu. 

Tako je bilo i ovoga puta kad je u svom luksuznom domu vrijednom 2,7 milijuna dolara, to jest 18,3 milijuna kuna, u oskudnom kupaćem kostimu uživala pored bazena. 

Po uzoru na sestru Kim u prvom planu bila je njezina stražnjica. Kylie navodno želi biti poput starije sestre pa ju je sve češće počela kopirati što se, kako pišu strani mediji, ne sviđa Kiminom suprugu Kanyeu Westu (38). 

Kylie se ovih dana suočila i s jednom neobičnom tužbom. Naime, tinejdžerica Chelsea Clark traži privremenu zabranu prilaska protiv reality zvijezde jer je, kako tvrdi, Kylie uznemirava već zadnje tri godine tako što joj šalje prijeteće poruke i uhodi je zbog veze s Jadenom Smithom, njezinim bivšim dečkom. 

Kylie tvrdi da nema pojma tko je Chelsea koja, između ostalog, tvrdi i da je prometnu nesreću, u kojoj je ozlijedila leđa, skrivila upravo slavna Jennerica. Kći Kris Jenner i Jaden prošle su godine okončali vezu dugu tri godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin