Obavijesti

Show

Komentari 2

Pobjednik veganskog tjedna je Matei Negovetić: 'Nikolina mi je bila najveća konkurencija!'

Pobjednik veganskog tjedna je Matei Negovetić: 'Nikolina mi je bila najveća konkurencija!'
9

Iskreno, očekivao sam pobjedu, ali kad sam gledao Nikolininu večeru mislio sam da je to top i da neću moći toliko dobro, rekao je Matei u 'Večeri za 5'

VIDEO

Pobjedu u veganskom tjednu 'Večere za 5' odnio je Matei Negovetić!

- Iskreno, očekivao sam pobjedu, ali kad sam gledao Nikolininu večeru mislio sam da je to top i da neću moći toliko dobro. Najveća konkurencija mi je bila Nikolina jer me fascinirala jednostavnošću i okusima. Nagradu ću potrošiti vjerojatno na neko kratko putovanje - zaključio je Matei. 

Umirovljenica Gordana Šure, koja je završila kao trećeplasirana, ugostila je protukandidate posljednjeg dana 'Večere za 5'. Prijavila se zbog druženja i promocije veganske prehrane, a za svoja jela dobila je 34 boda. Desetku joj je dao samo Tino, a bod manje udijelio joj je Sandy - i to zbog banane u predjelu. Nikolina je domaćici dala osam, a Matei tek sedam bodova. 'Goga se mogla više potruditi', zaključio je ovotjedni pobjednik!

Pripravu večere započela je Gordana desertom naziva 'Vrtuljak'. 'Taj naziv slijeda nam ne govori baš ništa', komentirao je Tino naziv deserta. Radilo se o torti s veganskim mascarponeom, kremom od lješnjaka i malo vanilije. 'Malo egzotike od meze' iduće je jelo kojeg se Gordana prihvatila, a radilo se o predjelu.

- Ime baca na istok i egzotiku - komentirao je naziv predjela Tino. Gordana se za predjelo odlučila poslužiti čistu egzotiku. Zadnje jelo koje je umirovljenica spravila prije negoli su stigli gosti bilo je glavno - 'Pomiješali se Grci i Rimljani, a Bizant okrunio'.

- Baš me zanima što će ovo biti - zaključila je Nikolina. Veganska verzija pašticade bio je Gordanin izbor za glavno jelo. 

Ekipu je domaćica dočekala u svom vrtu, uz prigodne aperitive. 'Goga je bila jako srdačna na aperitivu, kao i svi', komentirao je Toni doček. Ni ona nije ponudila alkohol, već sok od đumbira i limuna za aperitiv, a ponudila ga je uz prigodne zalogajčiće.

- Goga je na aperitivu bila srdačna i lijepo nas je dočekala - komentirala je Nikolina doček.

- Aperitiv je bio najbolji bezalkoholni aperitiv ovaj tjedan i izgledao je isto tako. Zalogajčići pri aperitivu su bili odlična inovacija, primaknuo sam se bliže da mi koji ne promakne - zaključio je Tino.

Predjelo je uslijedilo - 'Malo egzotike od meze'. Slanutak, povrće, tjestenina i banane stigle su za kao prvo jelo večeri. 'Predjelo je izgledalo ok, šareno, ali ugodno', komentirao je Matei izgled predjela.

- Banana u predjelu mi se nije svidjela, u toj kombinaciji nije bila moja neka stvar, ali nekome tko voli, može proći - komentirao je Sandy. 'Tijesto mi je bilo čudno', dodala je Nikolina. 

Uslijedilo je glavno jelo - veganska pašticada. 'Glavno jelo mi se nije svidjelo što je bilo onakve teksture, u komadićima', komentirala je Nikolina. 'Nikolinina pašticada je bila bolja', priznao je Tino, a složio se i Matei. Za kraj, stigao je Gordanin 'Vrtuljak'.

- Desert je izgledao simpatično. Ukusan je - komentirala je Nikolina kolač. Nakon kraja večere, Gordana je ekipi udijelila prigodne poklone - domaće veganske kobasice s receptom, marmeladu od breskve, torbe... Poklone je Gordana sama izrađivala, a za kraj je ekipi kao iznenađenje predstavila quiling tehniku rada s papirom. Za kraj - domaćica je proglasila i pobjednika večeri!
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić