Obavijesti

Show

Komentari 57

Pobjesnio na reprizu: Milojko gledao vruću akciju svoje žene

Pobjesnio na reprizu: Milojko gledao vruću akciju svoje žene
8

74-godišnji mladoženja je u programu u živo mogao vidjeti scene iz prošle sezone realityja, koje uključuju njegovu novopečenu suprugu Milijanu u akciji s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem

VIDEO

Nedugo nakon što su se vjenčali, jedan od najkontroverznijih parova u Srbiji, Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) ponovno su ušli u reality show 'Parovi 8'. Odmah na samom početku par je izjavio kako će ovdje proslaviti i svoj medeni mjesec, no čini se kako je već na samom početku došlo do trzavica između Milojka i Milijane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

74-godišnji mladoženja je u programu u živo mogao vidjeti scene iz prošle sezone realityja, koje uključuju njegovu novopečenu suprugu Milijanu u akciji s bivšim političarem Aleksandrom Požgajem (35). Nije tajna da su se Milijana i oženjeni Požgaj 'navlačili' tokom cijele emisije, a na kraju su priznali da su imali spolni odnos. 

- Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je tad Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta što je bilo dovoljno da se prepuste strastima. 

Božić se zacrvenio tijekom gledanja scena u kojima političar rukom prelazi po Milijaninim nogama, a u jednom trenutku je i zavukao ruku na intimno mjesto. Bez obzira na sve Milojko i Milijana izrekli su sudbonosno da 7. rujna, a na svadbi je bilo stotinjak uzvanika. Unatoč tome što je Milijana prvotno htjela da Požgaj dođe na svadbu to se nije dogodilo. 

I sam bivši političar priznao je kako njegova supruga Ivana Požgaj ima razumijevanja za sve, pogotovo za njegove ljubavnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

- U braku sam, ali imam četiri ljubavnice. Plaćam stanove, režije, hranu, odjeću, a jednoj čak i fakultet. Ako Milijana i Ivanija budu dobre, možda zamijene ove vani - rekao je Aleksandar. 

OD NJIH TREBA BJEŽATI: Ovaj horoskopski znak je čisto zlo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...