Obavijesti

Show

Komentari 111

Mia 'pobrala' glavne nagrade, a Oliver porukom rasplakao sve

Mia 'pobrala' glavne nagrade, a Oliver porukom rasplakao sve
38

Meni ovo znači cijeli svijet. Olivere, ako gledaš, čast mi je bila biti nominirana u kategoriji s tobom, poručila je Mia Dimšić s pozornice u Spaladium Areni na 25. dodjeli nagrade Porin

VIDEO

Osječanka Mia Dimšić (25) od devet je nominacija osvojila šest Porina. Njen album 'Život nije siv' proglašen je albumom godine, a pjesma 'Bezimeni', čija je Mia autorica, pjesma je godine. 

- Meni ovo znači cijeli svijet. Olivere, ako gledaš, čast mi je bila biti nominirana u kategoriji s tobom - rekla je pjevačica s pozornice Spaladium Arene u kojoj se 'sjatila' glazbena krema zbog jubilarne 25. dodjele Porina. 

Mia Dimšić zablistala u Splitu: Osvojila je čak šest Porina Reporter: Denis Gaščić

Posted by 24sata on 23. ožujka 2018

Josipa Lisac osvojila je nagradu za najbolju žensku izvedbu.

- Što sam starija, moja konkurencija je sve mlađa - ustvrdila je glazbena diva.

Porina za najbolju vokalnu suradnju osvojili su Željko Bebek i Oliver Dragojević za pjesmu 'Ako voliš ovu ženu'.

- Hvala svima koji su prihvatili činjenicu da smo Oliver i ja napravili najbolju pjesmu svojih karijera - rekao je Bebek koji je osvojio nagradu i u kategoriji 'najbolji album zabavne glazbe'. 

Najboljim novim izvođačima proglašena je đakovačka grupa Fluentes, a najbolji tamburaški sastav otišao je u ruke izvođačima koji su snimili album 'Glazbeni festival Županja 2017'. 

Cinkuši koji ove godine slave 20 godina rada osvojili su Porin za najbolji album folklorne i etno glazbe. Na albumu su, kažu, dugo radili. 

Nagradu za najbolji album rock glazbe dodijelili su Goran Bare i Mirela Priselac Remi, koja je najavila 'Porina za urokanu glazbu'. Grupa Mayales osvojila je nagradu u toj kategoriji. 

Porin za najbolju izvedbu klasične glazbe otišao je Pavlu Mašiću.

- Zahvalit ću se najbitnijima, a to su žene. Ne samo one u Croatia Recordsu, nego i svojoj supruzi - kazao je Bašić.

Jubilarni Porin prošao je u znaku Olivera Dragojevića, koji je jedan od tri glazbenika nagrađenih za životno djelo. Sama dodjela počela je izvedbom 'Cesarice', koja je proglašena hitom 1994. godine, na prvoj dodjeli. 

- Koliko god sam se pripremao, ne znam gdje je početak, a gdje kraj priče o Oliveru, pogotovo u mom životu. Olivera poznajem od djetinjstva i da njega nije bilo, ja ovdje ne bih bio večeras. Mislim kako je Oliver nagradu za životno djelo mogao dobiti i prije 25 godina - zaključio je Petar Grašo. Dodao je kako vjeruje da će prava nagrada biti kada Oliver ponovno dođe nastupati u Spaladium Arenu.

Splitski glazbenik se obratio obožavateljima i kolegama putem videoporuke. 

17
| Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ne mogu vjerovat koliko je dobrih ljudi bilo oko mene. Od malena sam želio samo pjevat i čini mi se da još imam vremena za svirati i pjevati. Puno hvala svima - poručio je Oliver koji se zahvalio svojoj obitelji i liječnicima splitske Onkologije. 

25 Porin

- Guštajte u svemu - zaključio je legendarni pjevač. Cijeli Spaladium ustao je u znak poštovanja prema nagrađenom pjevaču, a glazbene su zvijezde sa suzama u očima promatrale splitskog velikana. 

Dodjela je završila izvedbom komplikacije Oliverovih pjesmama, koje su svi prisutni zapjevali. 
 

25 Porin

 

Pročitajte još i ovo! Starije, a mlađe: Ove zvijezde uopće ne stare. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...