Obavijesti

Show

Komentari 13

Počinje kulinarski show Paris Hilton na Netflixu: U kuhinji će joj se pridružiti Kim Kardashian

Počinje kulinarski show Paris Hilton na Netflixu: U kuhinji će joj se pridružiti Kim Kardashian
7

Bit će tu svega - Siri će im pomoći da bogatašice shvate što je to korica od limuna, a dok budu u tavi okretale hamburger, zagorjet će im lopatica optočena kristalima Swarovski. Uglavnom, u ovom showu stjecanje kulinarskih vještina uopće nije važno...

VIDEO

Paris Hilton (40) ima novi show. Kulinarski. Netflix od 4. kolovoza kreće sa serijalom od šest epizoda u kojem će ova milijarderka pozvati razne celebrityje da pokažu kako se snalaze među loncima i poklopcima. Uz slavnu bogatašicu po kuhinji će prtljati i njezine prijateljice Kim Kardashian, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons, Kathy i Nicky Hilton.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Bit će tu svega - Siri će im pomoći da bogatašice shvate što je to korica od limuna, a dok budu u tavi okretale hamburger, zagorjet će im lopatica optočena kristalima Swarovski. Uglavnom, u ovom showu stjecanje kulinarskih vještina uopće nije važno. Važno je gledati poznate kako se bore s tavama i kuhinjskim priborom, a dogodit će im se sve ono što se u kuhinji događa početnicima jer one ni ne kriju da s kuhanjem nemaju blage veze.

Parisina kulinarska avantura počela je u siječnju prošle godine kad je na YouTube postavila video u kojem je rekla da je oduvijek obožavala biti u kuhinji s majkom i gledati je dok priprema lazanje. Pa je i Paris u tom videu kuhala lazanje tako da je tjesteninu stavila u lonac s hladnom vodom. Pametnom dosta. Video je prikupio oko pet milijuna pregleda, a komentari su bili urnebesni. Pored ostalog, pitali su se zašto na rukama ima biciklističke rukavice? Unatoč svemu, ne treba sumnjati da će i Netflixov show “Kuhanje s Paris” imati milijunsku publiku.

Paris Whitney Hilton rođena je 1981. kao unuka Conrada Hiltona, vlasnika poznatog hotelskog lanca. Otac Rick Hilton je danas 65-godišnjak, također milijarder koji se bavi nekretninskim biznisom, a još od studentskih dana u braku je s tri godine mlađom Kathy, koja je kao dijete bila glumica, a danas je modna dizajnerica.

Paris je vjerojatno od majke naučila kako se promovirati i kako postati slavna. Odrasla je na Beverly Hillsu u Kaliforniji i već s 19 godina postala je model u agenciji Donalda Trumpa, a već 2000. je njezina fotografija sa sestrom Nicky objavljena u Vanity Fairu. Iduće godine postala je “it girl” u New Yorku, a 2003. svijet se zabavljao s videom u kojem vodi ljubav s tadašnjim dečkom Rickom Salomonom.

Nije trebalo dugo da pokrene reality “Jednostavan život” u kojem je s prijateljicom Nicole Richie osvojila na TV Foxu 13 milijuna gledatelja. Baš kao “po špagi”, uslijedila je autobiografija “Ispovijed nasljednice”, a kako to već ide - dobila je i filmsku ulogu u remakeu horora “House of Wax”. Zapravo, bolje je reći da su drugi dobili ulogu u njezinu filmu jer se odmah znalo da će u filmu igrati Paris, a ostali glumci su izabrani naknadno. Ni budžet nije bio beznačajan - čak 40 milijuna dolara, a prema Box Officeu, zaradio je 70 milijuna jer je njezino ime bilo dovoljno da privuče publiku u kina. Bio je to tek uvod u njezin novi pothvat - istoimeni debi album s kojeg je pjesmuljak “Stars are Blind” postao svjetski hit.

Paris Hilton je trudna, zajedno sa zaručnikom čeka prvo dijete
Paris Hilton je trudna, zajedno sa zaručnikom čeka prvo dijete

Vratila se na televiziju 2008. s reality showom “My New BFF”, a nakon toga odigrala i nekoliko malih uloga u holivudskim filovima. Nije joj bilo dosta što je postala reality zvijezda, pjevačica, glumica i model nego je postala i DJ. Prije devet godina debitirala je na brazilskom festivalu zabavne glazbe, pa se preselila na partijanersku Ibizu, gdje je između 2013. i 2017. nastupala kao DJ u klubu Amnesia i 2014. postala najplaćeniji ženski DJ, da bi 2021. počela voditi vlastitu emisiju na podcastu “Ovo je Paris” na Iheart Radio.
- Poznata zato što je poznata - komentiraju zlobnici, no Hilton je na poslovnim pothvatima zgrnula više od milijardu dolara.

Milan, "Paris Hilton" Skin Care Party

Niz godina bila je jedna od najeksponiranijih javnih osoba, a časopis Forbes uvrstio ju je tri godine zaredom - od 2004. do 2006, na listu 100 slavnih. Kritičari tvrde da je postala slavna ne zbog svog talenta i marljivosti nego zato što je rođena u bogataškoj obitelji i ne krije da živi raskošnim životom o kojem sanjaju milijuni njezinih sljedbenika. Budući da iza nje stoji cijela mašinerija marketinških stručnjaka, ali i ozbiljan kapital, medijsku slavu je iskoristila u promoviranje vlastita modnog brenda s mrežom od 50 butika širom svijeta. Samo parfem s njezinim imenom priskrbio joj je 2,5 milijardi dolara.

Nakon svega žena koja ne zna kuhati dobila je i kulinarski show. Sa zaručnikom Carterom Reumom (40) planira vjenčanje iduće godine i, kako kaže, ne može dočekati postati majka. Paris je s Carterom išla na umjetnu oplodnju, ali je negirala sve vijesti o trudnoći. Tijekom svog podcasta je nedavno otkrila da čeka vjenčanje te da joj se vjenčanica već izrađuje po mjeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...