Show

Komentari 14

Počinje nova sezona 'Zvijezde pjevaju': Pogledajte koji parovi će zapjevati i kada show počinje

Počinje nova sezona 'Zvijezde pjevaju': Pogledajte koji parovi će zapjevati i kada show počinje

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja

Od 25. ožujka u subotnjem prime-time terminu na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje proljetna, 12. sezona najzabavnijeg glazbenog showa u nas - a danas vam otkrivamo i tko su pjevački parovi i članovi žirija, te sve pojedinosti nove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Zvijezde pjevaju' predstavljaju, ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije. Junake naših emisija vidite svugdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota - a tako će biti i ovog proljeća. Još atraktivniji, zabavniji i veseliji čekaju vas na malim i još manjim ekranima od 25. ožujka. Na tim manjim, internetskim ekranima već su vrlo prisutni - i bit će još i više tijekom ožujka, u iščekivanju prve emisije. 

A u subotu, 25. ožujka moći ćete zapjevati zajedno sa sljedećim, našim novosezonskim natjecateljskim pjevačkim parovima: 

glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

Chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA

Glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

Modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl

Spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić

Voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović 

Voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras

Glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko - ali mi ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega.  U novoj sezoni od 7 epizoda i ovaj put donose osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit će pjesme koje su zvijezdama obilježile život.

Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu. Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj

Najčitaniji članci