Obavijesti

Show

Komentari 22

Maja Bajamić pobijedila, oduševila i žiri i kolege: 'Bila si stvarno čarobna, čestitamo'

Maja Bajamić pobijedila, oduševila i žiri i kolege: 'Bila si stvarno čarobna, čestitamo'
13

Pobjedu je odnijela Maja Bajamić koja je oduševila žiri duetom – Erosa Ramazzottija i Tine Turner. Pobjednica večeri odlučila je da Nova TV u njezino ime 10.000 kuna donira udruzi 'Dom nade'

VIDEO

I ove večeri, osam kandidata, pokazat će gledateljima ispred malih ekrana što su pripremili no, malo ranije. Emisija je premještena s nedjelje na subotu navečer. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prozvali vizažisticu zbog black facea 01:21

Žiri u kojem su Indira LevakNives CelzijusGoran Navojec i Igor Mešin, ocjenjivat će izvedbe kandidata, a voditelji su ponovno Frano Ridjan i Maja Šuput, koja je tijekom snimanja još bila u drugom stanju.

Baban pobijedila, nastupom oduševila kolege i žiri: 'Ovo je bilo toliko impresivno, brutalno'
Baban pobijedila, nastupom oduševila kolege i žiri: 'Ovo je bilo toliko impresivno, brutalno'

Prva na scenu večeras je izašla Katarina Baban koja je na jednu je večer bila američka pop-rock zvijezda Pink s njezinom prepoznatljivom ružičastom kosom.

- Ovo je bila izuzetno atraktivna točka, naporna za izvesti. Nama je to bilo izuzetno ugodno gledati- kazao je Igor.

- Ti si zvjerka od žene. Svaki se put fasciniram koliko imaš sve - i milo i nježno i mazno i dominantno i strastveno i seksi i divlje u sebi, i žene i frajere. Ovo je stvarno bila scenska atrakcija. Potpuno si bila neustrašiva i u vokalnim visinama tako da je za mene ovo bomba- pohvalila ju je Nives.

Maria Petrekovića ovoga smo puta imali priliku gledati u potpuno drugačijoj ulozi. Ušao je u cipele velikog pjevačkog gospodina i šarmera Ive Robića. Otpjevao je pjesmu na njemačkom jeziku 'Morgen'.

- Stvarno je bilo sjajno. Sviđa mi se da ti je gljiva dodijelila baš njemačku varijantu te pjesme, da nas malo podsjetiš na njegovu izvanrednu zapadnu karijeru- rekao je Igor.

- Opravdao si naša očekivanja da odradiš sve suvereno- komentirala je Nives.

- Ti si svakim titrajem lica skinuo gospodina Robića. To je jedna ozbiljna velika koreografija- riječi su kojima se Goran osvrnuo na ovaj nastup.

Kao raskošna operna diva Montserrat Caballé pod svjetla šarene pozornice showa 'Tvoje lice zvuči poznato - All stars' izašao je Damir Kedžo.

- Bilo je maestralno. Znala sam da možeš otpjevati sve, ali da možeš biti sopranistica to me šokiralo istaknula je Nives.

- Lijepo si iskristalizirao glas u visinama, ulovio si njezin sopran- kazala je Indira.

- Bio si stvarno divan kao i uvijek i hvala ti na ovoj izvedbi-  rekao je Igor.

Dalibor Petko transformirao se u legendarnu divu čija se ljepota i danas hvali - Marilyn Monroes njezinom kultnom pjesmom u pjevačko-glumačkoj karijeri 'I wanna be loved by you'.

- Imao si stvarno mazni stav, Merlinkin glas, vratio si nas u taj film. Bilo je malo komično. Da je Merlinka poživjela, kad-tad bi ovako izgledala. Izuzetno si nas zabavio- komentirao je Igor.

- Ti si meni pljunuta Merlinka. Bilo je mazno, koketno, taj dekolte, igra okica bila je jako zanimljivo. Ja sam uživala- kaže Indira.

Sljedeća je nastupila Maja Bajamić kojoj je gljiva dodijelila zahtjevnu dvostruku transformaciju u talijansko-američki pjevački duet – Erosa Ramazzottija i Tinu Turner. Žiri i kolege oduševila je izvedbom romantične pjesme 'Cose Della Vita'.

- Čestitam ti od srca. Napravila si fenomenalnu točku, odličnu razliku između dva lika- istaknuo je Goran.

- Usudila bih se reći da mi je ovo najdraži hologram. Ovdje nitko nije bio u sjeni- rekla je Nives.

- Majo bila si bomba. Bilo je stvarno čarobno. U potpunosti si promijenila glas i to je za svaku pohvalu- oduševila se Indira. Ovo je jedan od tvojih najboljih nastupa do sada i jedan od meni najboljih holograma- pohvalio ju je Igor.

U liku i djelu talijanske zvijezde Jovanotti, zabavila nas je Ivana Mišerić. Iako se požalila da joj je bilo jako teško naučiti tekst, Igor je pohvalio upravo taj dio:

- Bila si jako dobra. Zabavljala si se, glasovno si mu se dosta približila, a tekst je bio bez greške apsolutno- istaknuo je Igor.

- Ovo je bila čista energija, zabavno, rasplesala si nas. Transformacija je bila zaista uspješna- kaže Indira kojoj se također svidio Ivanin nastup.

Saša Lozar ovoga puta utjelovio je prerano preminulu pjevačku legendu Whitney Houston, u modernoj obradi pjesme 'Higher love'.

- Meni je ovaj nastup bio solidan. Ovo nije bila tvoja najbolja izvedba. Pokreti i glas su bili ženstveni, ali nešto mi je nedostajalo- rekla mu je Indira.

- Valjalo je ovo, ali izuzetno si nas razmazio sa svojim nastupima- komentirao je Igor.

Mario Roth pretvorio se u iznimno talentiranog Gibonnija te nas vratio na početke njegove karijere uspješnom pjesmom 'Zlatne godine'.

- Vokalno sam se plašila da nećeš moći zauzdati svoju dominantnu boju, ali čula sam Gibonnija, a onda bi povremeno malo isplivao Roth. Bez obzira na to meni je ovo bilo bez greške, jako dobro-  rekla je Nives.

- Ti spadaš među one umjetnike koji su the voice - imaš upečatljivi glas zaključio je Goran.

Uslijedilo je glasanje, a pobjedu u ovoj epizodi je odnijela Maja Bajamić koja je oduševila žiri duetom – Erosa Ramazzottija i Tine Turner. Pobjednica večeri odlučila je da Nova TV u njezino ime 10.000 kuna donira udruzi 'Dom nade'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti