Obavijesti

Show

Komentari 88

Počinju 'muke': Nives, Mirna i Anja pripremile djecu za školu

Počinju 'muke': Nives, Mirna i Anja pripremile djecu za školu
6

Em ponedjeljak, em prvi dan škole. Taisha mi pravi popis potrebnih stvarčica jer ja sam, očekivano, jedna od onih mama koja sve kupuje u zadnji čas, napisala je Nives ispod fotografije gdje pozira s kćeri

VIDEO

Početak rujna je uvijek rezerviran za školarce i prvi dan škole. Tako je i djeci naših celebrityja došao kraj ljetnih praznika, te su zasjeli u školske klupe. Sljedećih nekoliko mjeseci će slušati učiteljice i marljivo učiti. Kći Nives Celzijus (36) jedna je od njih. 

- Em ponedjeljak, em prvi dan škole. Taisha mi pravi popis potrebnih stvarčica jer ja sam, očekivano, jedna od onih mama koja sve kupuje u zadnji čas - napisala je Nives ispod fotografije gdje pozira s kćeri. Pratitelji su joj komentirali 'hajde mama, nemoj da nam Taisha dođe nespremna u školu'. 

Dok Nives ne voli ponedjeljak i prvi dan škole, njezina kći je izjavila suprotno na snimci koju je Celzijus objavila na društvenim mrežama. 

Voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić (39), dan prije početka školskih muka, uživala je u nedjeljnoj šetnji s djecom. 

- Ni ne sanja što ju sutra čeka - komentirala joj je prijateljica, a Mirna joj je odgovorila nek 'ni ne spominje'.

Danas je prvi dan jaslica njezine malene Meri, dok je sin Niko prije nekoliko godina već krenuo u osnovnu školu. Pamela Ramljak (38), koja se još ne bavi školskim mukama, 'ostavila' joj je srce u komentarima.

Anja Alavanja, koja za nekoliko dana puni 36. godina, vrijeme do početka školskih dana provela je odmarajući se s obitelji.

- Najljepša stvar kod ljetnih praznika je zajedničko vrijeme. Za par dana Jakov kreće u školu, Ivor u vrtić. A nadam se da onda kreće odbrojavanje do nove avanture - rekla je Anja prije nekoliko dana kada je bio kraj njihovog ljetnog odmora. 

Kiara, kći Lane Klingor Mihić (37) zna što ju čeka svake godine u rujnu. Djevojčica kreće u četvrti razred osnovne škole, a pripreme za početak nastave je već odavno obavila. 

- Prošle je godine bilo malo kaotično jer smo sve radile u zadnji čas. Ove smo godine već u srpnju i kolovozu nabavljali potrebne stvari kako bismo izbjegli stresne situacije - rekla je Lana. 

Dok je Kiara mirno dočekala 3. rujna da 'zauzme' mjesto u učionici, njezina mlađa sestra Marla još će malo pričekati do svojih školskih dana. U međuvremenu, dok čeka, lista knjigu i 'priprema se' za te dane.

'Čarobna mama', kako ju nazivaju pratitelji, Antonija Stupar (36), svojoj je djeci poželjela sreću u novoj školskoj godini. 

- Neka zabava počne - našalila se. 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu