Obavijesti

Show

Komentari 0

Pod more i dalje: Aquaman nas vodi na nevjerojatno putovanje

Pod more i dalje: Aquaman nas vodi na nevjerojatno putovanje
6

Dok smo u drugim superherojskim filmovima pratili zaplete koji su istinski zvučali kao da ih je pisao Đuro S. Zlikowski, ovaj put je u igri jedan od najjasnijih sukoba, poznat od pamtivijeka

VIDEO

Za samo mjesec dana napokon ćemo vidjeti što nam je produkcijska kompanija Warner Bros 'zakuhala' u svojem novom superherojskom filmu iz franšize DC, 'Aquamanu'. Dosadašnji njihovi uradci nisu gotovo nikoga ostavili bez daha, uglavnom zato što su bili podosta glupi ('Odred otpisanih'), katkad i nevjerojatno ružni i glupi ('Liga pravde'), a ponekad jednostavno samo glupi ('Batman v. Superman: Zora pravednika').

Novi film za sada ne ostavlja dojam da je takav. Dok smo u prethodnim filmovima pratili zaplete koji su istinski zvučali kao da ih je pisao Đuro S. Zlikowski, ovaj put je u igri jedan od najjasnijih sukoba, poznat od pamtivijeka, jedan 'običan' bratoubilački rat. U filmu pratimo Arthura Currya (Jason Momoa), to jest njegov alter ego Aquaman i probleme koji će ga snaći prilikom nasljeđivanja prijestolja.

U njegovom je umu bio odgovor na pitanje za milijune dolara
U njegovom je umu bio odgovor na pitanje za milijune dolara

Njegova majka, kraljica Atlanna (Nicole Kidman), ostavit će kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. No Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

U filmu ćemo napokon vidjeti kako je polu-ljudski, pola-atlantski superheroj Aquaman u stvari došao iz mora na zemlju i što leži iza tajne njegovog života. Njegova pustolovina će ga odvesti na putovanje života te ga prisiliti da si prizna istinu o svojem postojanju i da se suoči s onim tko on doista jest i otkrije je li dostojan biti kralj Atlantide.

 

Check out the new #Aquaman character posters now - in theaters December 21.

A post shared by Aquaman Movie (@aquamanmovie) on

Uz gornje probleme Aquaman će naletjeti i na nekoliko drugih poteškoća do svojeg uspona na tron. Uz njegovog polubrata Orma, kojeg ćemo vidjeti u obliku njegovog zlobnog alter egoa, Ocean Mastera (Patrick Wilson), susrest ćemo i opakog negativca Black Mantu (Yahya Abdul-Mateen II). Aquamanu će pomoć pružati The Fisherman King (Djimon Hounsou), kralj druge od sedam podvodnih nacija, kao i kralj Nereus (Dolph Lundgren), također vladar jedne od podvodnih nacija.

Legendarni režiser David Lynch objavio je online svoj novi film
Legendarni režiser David Lynch objavio je online svoj novi film

Preostale uloge drže Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa, kao buduća kraljica Atlantide Mera, dok je ulogu Aquamanovog saveznika Nuidisa Vulka preuzeo Willem Dafoe. U kraćim ulogama našli su se i gore spomenuta Nicole Kidman i Temuera Morrison koji je preuzeo ulogu Aquamanovog oca, Thomasa Curryja.

James Wan, koji nam je dao 'Slagalicu strave', nekoliko dobrih horora i jedan od dijelova franšize 'Brzi i žestoki' sjeo je za redateljsko kormilo.

'Aquaman' u kina, u distribuciji Blitzfilma, dolazi 20. prosinca ove godine.

Kraljica je izgubila titulu najpopularnije članice kraljevske obitelji: Tko ju je to zamijenio?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode