Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Poduzete su sve mjere kako bi se vratio novac od ulaznica...

Nažalost, do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novaca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert, ističe se u priopćenju Eventima

Foto: Borna Filic/PIXSELL
15 komentara

Nakon što je koncert svjetske latino zvijezde Enriquea Iglesiasa (44) zakazan za 1. prosinca u Areni Zagreb otkazan zbog neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema izvođaču, tvrtka Eventim priopćila je kako do potpunog pravnog razrješenja neće biti moguće vratiti novac kupcima ulaznica.

- Eventim poduzima i nastavit će poduzimati sve pravne mjere kako bismo kupcima otkazanog koncerta omogućili povrat novca. Nažalost, do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novaca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert - ističe se u priopćenju Eventima. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Napominju da je ta tvrtka, kao posrednik koji je prodavao ulaznice u ime i za račun organizatora, ispunila sve financijske obveze u vezi s prodanim ulaznicama, te je sredstva primljena prodajom tih ulaznica prenijela organizatoru, odnosno, trećim osobama po nalogu organizatora.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Financijska sredstva za povrat ulaznica kupcima dužan je osigurati sam organizator, bugarska tvrtka ART BG - MENAGEMENT iz Sofije.

- Svjesni smo kako ova situacija utječe na kupce. Zato smo poduzeli sve u našoj nadležnosti da se u suradnji s agencijom CAA, koja predstavlja Enriquea Iglesiasa, angažira novi organizator i da se koncert prebaci na novi datum - ističu u Eventimu.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Agencija CAA, međutim, nije pokazala interes za takav prijedlog, kao ni za povrat novaca koje je Eventim po nalogu organizatora ART BG - MENAGAMENT uplatio izravno produkcijskoj kući Enriquea Iglesiasa.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Sve informacije bit će pravodobno objavljene na Eventimovoj web stranici i društvenim mrežama, te izravno elektroničkom poštom kupcima koji su kupovali ulaznice putem web shopa. Pored koncerta u Zagrebu otkazani su još Iglesiasovi koncerti u Minsku i Rigi u organizaciji istog organizatora.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message