Show

Komentari 62

Pogledajte kako je Raspudić izgledao prije političke karijere

Pogledajte kako je Raspudić izgledao prije političke karijere

Prije politčkog angažmana Nino je javnosti bio poznat kao profesor književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Njegov tadašnji stil odijevanja sastojao se uglavnom od ležernih kombinacija

Poznati filozof, književnik i političar Nino Raspudić (46) već godinama 'mami' uzdahe kako izgledom, tako i javnim nastupom. No, nije oduvijek bilo tako. Neizbježno je primjetiti kako se drastično promijenio nakon ulaska u sabor.

Naime, prije politčkog angažmana Nino je javnosti bio poznat kao profesor književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Njegov tadašnji stil odijevanja sastojao se uglavnom od ležernih kombinacija poput kariranih košulja, trenirka te majica. No, kako se odlučio uključiti u hrvatsku politiku i postati dio Mosta, tako je odlučio i u potpunosti promijeniti način odijevanja.

Prije 8 godina tijekom gostovanja na HRT3 nosio je traper košulju te t-shirt majicu s natpisom. Izgledao je nešto malo punije nego danas, a imao je i bujniju kosu.

Dvije godine kasnije već je lagano počeo mijenjati svoj stil, pa je tako odjenuo nešto malo formalniju kombinaciju, koja se sastojala od svijetlo plave košulje sa uzorkom te tamno plave jakne.

Kako su godine prolazile, Nino se sve više počeo sređivati. Svu je casual kombinaciju odbacio te ju zamijenio nešto formalnijom, pa tako je sve češće nosio pulovere te košulje. A više pozornosti posvetio je i frizuri.

Što se više politčki uzdizao, to se sve više i pojavljivao u trendi markiranim košuljama. A počeo je očito paziti i na liniju.

Zagreb: U Saboru je počeo okrugli stol "(Ne)ovisnost javnog servisa i izbor ravnatelja HRT-a"

Podsjetimo, Raspudićev politički put započeo je u svibnju 2020. godine, kada je tijekom gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2 objavio svoj ulazak u politiku.

Najčitaniji članci