Obavijesti

Show

Komentari 2

Pogledajte užasan tren kada je vanzemaljac usmrtio čovjeka

Pogledajte užasan tren kada je vanzemaljac usmrtio čovjeka
4

Jedna od najlegendarnijih scena ikad snimljenih, ona kad Alien 'iskače' iz nečijih prsa u novom filmu o tom smrtonosnom biću dobila je posve novu dimenziju. Pogledajte grozan video

VIDEO

Kada je 1979. godine Ridley Scott snimao svoju klasičnu scenu u kojoj Johnu Hurtu (glumac je nažalost preminuo ove godine) iz prsa 'iskočio' Alien, glumci nisu znali o čemu se u sceni radi, pa je njihov strah odnosno šok na licima pravi.

Iako smo mislili da je takvu scenu teško nadmašiti, jer 'vidjeli smo sve', epski filmaš još jednom nam je pokazao kako se varamo. Ovaj video kojeg donosimo napravljen je na takav način da nam po prvi put prikazuje kako točno izgleda trenutak kada Alien izađe iz svoje čahure unutar čovjeka.

Jasno, sve se događa uz obilje krvi i dijelova tijela, a osobitost videa svakako je to što je snimljen 3D tehnikom, pa tijekom gledanja možete mišem upravljati 'oko sebe', gledajući Alienovim očima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte 3D video

Posada svemirskog broda 'Savez' je s 2000 putnika u dubokoj hibernaciji na putu prema udaljenom planetu Origae-6. Tamo se kolonisti nadaju uspostaviti novi dom čovječanstva. No putovanje će prekinuti eksplozija zvijezde koja će rasparati svemirska jedra 'Saveza', uzrokovati smrt desetaka putnika te skrenuti misiju s planirane rute.

Jedinstvena i užasavajuća priča o razotkrivanju tajanstvenog porijekla najsmrtonosnijeg izvanzemaljaca, ubojitog Aliena, napokon će biti dovedena svojem koncu.

U filmu glume Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride i Demián Bichir. Film režira legendarni Ridley Scott.

Film je u kinima u distribuciji Blitza od 18. svibnja, a svoju ulaznicu možete kupiti već danas na blagajnama kina, putem aplikacija ili on-line na stranicama kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode