Obavijesti

Show

Komentari 7

Pojavila se u spotu, izgradila karijeru i udala se za Sheena

Pojavila se u spotu, izgradila karijeru i udala se za Sheena
10

'VREMEPLOV' Pjesma iz 1985., svojevremeno je bila popularna diljem svijeta, a za nju su producenti napravili dva spota. Jedan spot je bio za europsko, a drugi za američko tržište

VIDEO

Ljubitelji glazbe osamdesetih sigurno se sjećaju hita 'The Captain Of Her Heart', koji izvodi švicarska grupa Double, ali rijetki su primijetili da se u spotu pojavljuje poznata holivudska glumica.

Pjesma iz 1985., svojevremeno je bila popularna diljem svijeta, a za nju su producenti napravili čak dva spota. Jedan spot je bio za europsko, a drugi za američko tržište. 

Upravo u ovom drugom se pojavila glumica Denise Richards (47). Ona je tada imala samo 15 godina, a samo pet godina kasnije započela je karijeru u Hollywoodu s manjom ulogom u televizijskoj seriji 'Life goes on'. Nakon toga glumila je u serijama poput 'Melrose Place', 'Spin City', 'Sex, Love and Secrets' i 'Vanity'. 

PA/Pixsell

Denise, koja je često bila na popisima najljepših žena na svijetu, bila je u braku s glumcem Charliejem Sheenom (52). Rastali su se 2006. nakon tri godine braka, a ona je nakon toga saznala da je Sheen HIV pozitivan. Šutjela je jer ga je htjela zaštititi. Par ima kćeri Sam (13) i Lolu (12), dok je glumica kći Eloise (6) samostalno posvojila prije sedam godina. 

Zlostavljao je dječaka, napao zubara nožem i tukao supruge
Zlostavljao je dječaka, napao zubara nožem i tukao supruge

Ljubav i brak Sheena i Richards bili su burni. Zbog ljubavi Denise je istetovirala suprugovo ime na gležanj. Toga se riješila tako da je tattoo majstora nagovorila da ime pretvori u vilu.

- S vremenom smo postali kao brat i sestra, zaista. Najsretniji smo kada vrijeme provodimo zajedno sa našom djecom. Sve se sredilo - rekla je Denise prije nekoliko godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin