Show

Komentari 6

Pokazala koliko je gipka: 'Bilo me sram vježbati s Cristianom'

Pokazala koliko je gipka: 'Bilo me sram vježbati s Cristianom'

S vremenom je taj osjećaj iščeznuo i sada volim vježbati s njim. On je postao moja najveća inspiracija i motivacija, priča Ronaldova zaručnica, koja je u studenom 2017. rodila kćer Alanu Martinu

Zaručnica Cristiana Ronalda (35), Georgina Rodriguez (26) ovih se danas pohvalila na svom Instagram profilu fotkom na kojoj radi špagu. Tako je pokazala koliko je gipka, zbog čega su je njeni pratitelji nagradili s gotovo dva milijuna lajkova. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano i Georgina vježbaju zajedno

Svom tijelu posvećuje puno pažnje i zato je ubrzo nakon što je rodila počela intenzivnije paziti na redovitu tjelovježbu i pravilnu ishranu. Nedavno je otkrila da se isprva sramila vježbati s partnerom Cristianom. 

- U početku sam se sramila vježbati s Cristianom, u istom prostoru. Vježbala bih kod kuće, kada bi on odlazio na trening u klub, kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno kada se vrati - rekla je za časopis Women's Health, za čiju naslovnicu je pozirala u donjem rublju. Ipak, to je mišljenje promijenila za vrijeme trajanje karantene zbog korona virusa. 

- S vremenom je taj osjećaj iščeznuo i sada volim vježbati s njim. On je postao moja najveća inspiracija i motivacija - kaže. Rodriguez često objavljuje fotografije iz teretane ili pokaže pratiteljima neki zanimljiv detalj iz svakodnevnog života, a voli 'okinuti' i selfie kada se sredi za kakvu gala zabavu. 

Najčitaniji članci