Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

Pokazao je kako će izgledati za deset godina i oduševio fanove

Glumac je bio dio projekta 'Superseniori' kojem je osnovni cilj bio povećanje uključivanja starijih osoba u život zajednice te se postarao uz pomoć make-up artista. Obožavateljice su ga obasipale komentarima

Foto: Privatni album
35 komentara

Dok su ljudi diljem svijeta "10 Year Challenge" shvatili kao izazov u kojem se objavljuju deset godina stare fotografije, Janko Popović Volarić (38) krenuo je u drugom smjeru. On je odlučio pokazati kako će izgledati tek za deset godina.

Foto: Privatni albumI

Naime, Janko je bio dio projekta 'Superseniori' kojem je osnovni cilj bio povećanje uključivanja starijih osoba u život zajednice te se postarao uz pomoć make-up artista, a njegove obožavateljice nisu skrivale da im je seksi i kao "supersenior".

GOST U SUPERTALENTU Bizarna točka: Vratio se Dupin, pa zaplivao uz Bilmana i Janka

- Dođi da ostarimo zajedno - napisala je jedna od obožavateljica, a druge su samo nastavile nizati komentare. 

- "Lijep kao grijeh", "Kao vino, što stariji to bolji", "Uvijek zgodan" - dodale su druge. 

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Glumac je nedavno poveo je sina Davida (20) na koncert Damira Urbana u zagrebačku Tvornicu. Fotografijom se pohvalio na društvenoj mreži i oduševio pratitelje koji su komentirali kako je sin zgodan na oca. 

- Sin me već debelo prerastao, pa je bilo vrijeme da odemo zajedno na Urbana. Od petnaeste sam dosta redovito na njihovim koncertima, a David je noćas uspješno zaražen - komentirao je glumac koji je postao tata s 18 godina. 

- A di je sin? Vidi se samo brat - napisala je oduševljena pratiteljica. 

Prezgodni ste, baš kao braća - nadovezala se druga. 

Marko Lukunić/Pixsell | Autor: Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell Popović Volarić glasi za jednog od najzgodnijih domaćih glumaca, pa zato nije ni čudno što je taj isti šarm naslijedio i David koji ipak nije krenuo očevim stopama. Umjesto glume, njega više zanima glazba. Iako je David Jankov jedini sin, naš glumac u medijima redovito naglašava kako bi želio imati barem još jedno dijete.

'SINDIKALNI BOŽIĆ' Možete li prepoznati dječaka s fotografije? Danas je glumac...

- Obavezno bih volio dobiti još jedno dijete. To je jedna od mojih najvećih želja. Ne postoji ništa ljepše na svijetu. Nadam se da će mi se to i ostvariti - rekao je prije tri godine za Story. 

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG IMA NOVU KARIJERU: Snima se i publici otkriva kad se poljubila i je li išla na plastične operacije

Naši partneri pišu
Message