Obavijesti

Show

Komentari 42

Pokušala je poljubiti Srećkovog prijatelja pa je svlačila farmera

Pokušala je poljubiti Srećkovog prijatelja pa je svlačila farmera
9

U Kanadi je bio novi tulum. Posebni gosti bili su Srećkovi prijatelji, a najveselija je bila Marijana, koja je u jednom trenutku 'zaskočila' jednog od njih

VIDEO

Antonija i Marijana jutro u Kanadi započele su družeći se sa Srećkovom mamom, koja ih je odlučila testirati i provjeriti njihove kulinarske vještine. Antonija je kao iz topa preotela riječ Marijani i kazala da će Srećku pripremiti piletinu u umaku s tjesteninom.

- Uzela sam kompliciranije jelo jer sam htjela provjeriti mogu li to napraviti i kako će reagirati Srećkova mama - komentirala je Antonija. 

- Glavno jelo mi je otela da se prikaže kao žena na mjestu, domaćica… Ali neka! Ako je ona sretna, ja sam još sretnija - kazala je Marijana kojoj je preostalo napraviti tek salatu. Srećkovoj mami nije trebalo dugo da zauzme stranu. I dok je Antoniju hvalila, Marijani je zamjerku našla već na samom počeku – nije oprala paprike prije rezanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

- Zlatno je to dijete, njezini roditelji trebaju biti ponosni - komentirala je Srećkova mama Antoniju, rekavši joj kako se vidi da je spremna za udaju. Nakon što je hrana bila poslužena, ostalo je još samo da svoj sud da Srećko.

- Pogodi tko je što skuhao za tebe - nije odustajala mama, a i farmer je presudio u korist glavnog jela.  Dodala je da kad bi ona bila Srećko da Antonija ne bi išla kući. U Berlinu tuga i rastanak jer vrijeme je da Sonja otputuje kući.  

Darko 'opleo' po Darinki: Puno priča, ne možemo doći do riječi
Darko 'opleo' po Darinki: Puno priča, ne možemo doći do riječi

- Ja sam svojim ponašanjem provocirala izbacivanje - rekla je Sonja. Gogi i Barbari bilo je toliko žao što njihova nova prijateljica odlazi pa su je odlučile otpratiti do zračne luke, a Gordana je čak i zaplakala.

Jacku se sve više čini da je u Hrvatskoj upoznao potpuno druge djevojke od onih koje su došle u Australiju pa je odlučio ispitati situaciju, a prva je na redu bila Karolina.

Jack joj je zamjerio zatvorenost i nezainteresiranost te činjenicu da se s njima nije željela družiti tijekom proteklih večeri, uz objašnjenje da joj se uvijek spava.

- Nisi bila svoja… Nemaš pojma zašto si došla ovdje - komentirao je Jack te dodao da je Karolina previše pod Aninim utjecajem.

- Mi uopće ne možemo biti prijatelji jer ti radiš ono što i drugi… Ne prihvaćaš me takvu kakva jesam. Zašto se nisi trudio upoznati me?! Zaluđen si s Anom cijelo vrijeme, a sad odjednom staješ i na Tininu stranu - branila se Karolina, no bilo je prekasno za Jacka koji joj je priopćio da je ona prva kandidatkinja koja napušta njegovu farmu.

U Čileu i dalje vlada čudna atmosfera. Ivo Darko i Pepo neprestano se trude, no nikako ne uspijevaju preskočiti zid kojim se Darinka ogradila. Iz dana u dan pokazuju da imaju sve manje strpljenja za prigovaranja, a ni novi izlet nije prošao bez trzavica.

- Jednostavno znam da nije tako kako ona priča. Pokušavam to dokazati, ali ona mi uvijek uskače u riječ - požalio se Pepo. Darinka je Ivi zamjerila što konstantno snima.

- Uživaj u onom što je oko tebe - opomenula ga je uzrujana Darinka, a nakon što je Darko pokušao stati na Ivinu stranu, prigovorila je i njemu: 'Ja govorim, nemoj me prekidati!'.

- 'Nije svjesna da je tim svojim izjavama nekoga možda udaljila od sebe, ja osobno nisam više imao volje postavljati joj bilo kakva pitanja. Bolje se maknuti - požalio se Darko da je loša atmosfera među njima uništila još jedan izlet.

- Nisam diktator! Ali smeta mi kad me netko prekida dok govorim, to je nekultura - branila se farmerica. U Ekvadorskoj džungli za avanturu kupanja na slapovima bila je raspoložena tek Tanja.

- Nisam siguran je li samo htjela pokazati svoje tijelo ili iskoristiti priliku i utjecati na to koga ću izabrati - priznao je Daniel, dodavši da su mu se ipak svidjeli Tanjini senzualni pokreti dok su se kupali, no ostale su djevojke zaključile da ona jednostavno nema granicu.

Tanjini ljubomorni ispadi: 'Pali' šamari, Daniela gađala jajima
Tanjini ljubomorni ispadi: 'Pali' šamari, Daniela gađala jajima

Nakon Sonjina odlaska, Domino je svoje preostale djevojke odlučio oraspoložiti pjesmom pa je u ruke uzeo svoju gitaru, a Barbara je konačno pohvalila farmerovu opuštenost i ugodnu atmosferu.

- Nije više kokošinjac, sad se malo smirila situacija - komentirao je i Domino. Nakon Karolinina ispadanja, Jack se okrenuo Tini. Daniel je odvojio vrijeme kako bi nasamo popričao s Ivanom koja mu je iskreno rekla što misli o njemu.  

- Odlučila sam. Ti i ja možemo biti samo prijatelji, ništa više - priznala mu je, dodavši da jednostavno nisu kliknuli i da ga gleda samo kao prijatelja, a to je shvatila tek po dolasku u Ekvador.

- Iskrena je i pametna… U ovoj situaciji nije me povrijedila - smatra Daniel. U Kanadi je bio novi tulum. Posebni gosti ovog su puta bili Srećkovi prijatelji, a najveselija je ponovno bila Marijana, koja je u jednom trenutku pokušala poljubiti Srećkova prijatelja koji je tim činom ostao potpuno šokiran.

U jednom trenutku Marijana je počela svlačiti Srećkovu košulju, a njezino ponašanje zgrozilo je i Antoniju koja je u jednom trenutku i napustila kuću.

- Nisam obraćao pozornost na to što Antonija radi, prijatelji su mi bili ondje, bilo je puno događanja - komentirao je Srećko situaciju, a njegov prijatelj Marheem otišao je porazgovarati s njom i uvjeriti je da se vrati.

- Ako Srećko ne reagira na mene večeras, to je zbog Antonije i stvarno mi je svejedno - komentirala je Marijana, dodavši da je Antonija odlaskom s tuluma samo željela skrenuti pozornost na sebe.

Maja se opravdavala Tanji: Išao mi je pokazati gdje sušiti veš...
Maja se opravdavala Tanji: Išao mi je pokazati gdje sušiti veš...

- Antonija mi se više sviđa od Marijane. Više me zanima kako je ona, a ne to što Marijana izvodi - otvoren je bio farmer, a zatim su se Antonija i on osamili pa je pao i novi poljubac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu