Show

Komentari 38

Policija još istražuje: Tomić trga laptope, cura pokazala modrice

Policija još istražuje: Tomić trga laptope, cura pokazala modrice

Vanessa u videu spominje materijalnu štetu u iznosu od 16.000 dolara, što je oko 98.000 kuna. Osvetit će mu se, napisala je, tako što će na OnlyFans stranici objaviti njihov kućni video seksa

Djelatnici 2. policijske postaje u Splitu provode kriminalističko istraživanje nad australskim tenisačem Bernardom Tomićem (29), koji ima hrvatske korijene. Prošlog petka prijavila ga je djevojka, influencerica Vanessa Sierra Joli (27). Došla je u policiju rekavši da joj je dečko tenisač razbio dva laptopa i dva mobitela.

POGLEDAJTE VIDEO: Domaće Only Fans dame

Dvojac boravi u Splitu već neko vrijeme jer ondje tenisač trenira. Dok se on znojio na teniskom terenu, i Vanessa je radila. Snimala je vruće kadrove koje objavljuje na stranici za odrasle OnlyFans, a za čiji se sadržaj plaća.

Posvađali su se, a Vanessa je onda dečka prijavila policiji i rekla im da joj je razbio tehniku i tako joj napravio štetu od oko 76 tisuća kuna. Iz prostorija hotela u kojemu je dvojac boravio u samom centru Splita često su se znali čuti njezino prigovaranje i rečenica: “Gdje si me to doveo?”, piše Slobodna Dalmacija.

Vanessa se danima nije oglasila na Instagramu, ali sad je šutnji došao kraj. Sa svojim pratiteljima podijelila je dva videa u kojima se jasno vidi kako joj Tomić uništava prijenosna računala i mobitele. Istaknula je da njezin dečko ima prevelik ego i da se s njim nije trebala raspravljati.

Vanessa u videu spominje materijalnu štetu u iznosu od 16.000 dolara, što je oko 98.000 kuna. Osvetit će mu se, napisala je, tako što će na OnlyFans stranici objaviti njihov kućni video seksa. Na videu koji je jučer objavila vidi se kako Bernard savija laptop i uništava ga.

- Za sve one koji me pitaju, dobro sam. Dala sam si vremena i pobrinula se za svoje mentalno zdravlje prije nego što sam išta objavila na Instagramu. Materijalne stvari su zamjenjive - poručila je Vanessa. Iz policije su nam rekli da je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku.

- Policijski službenici su 28. svibnja zaprimili kaznenu prijavu zbog kaznenog djela oštećenja stvari. Na okolnosti događaja istraživanje je u tijeku - rekli su nam iz policije. Atraktivna Sierra Joli zadnji put je na Instagramu objavila fotografiju 25. svibnja, kad je pozirala u mini badiću, kao što to i inače čini. Na Instagramu je prati više od 429 tisuća ljudi, a fanovi na društvenim mrežama uvijek hvale njezin izgled.

- Izgledaš senzacionalno - napisao joj je jedan pratitelj, a drugi dodao:

- Prštiš seksepilom!

Mnogi se pitaju jesu li zvijezda OnlyFansa i tenisač i dalje zajedno, ali Vanessa ih je uskratila za taj odgovor. Prije objave videa na kojem razjareni tenisač bijesno razbija laptop, Vanessa je na Instagramu pokazala ogrebotine po koljenima. To su prenijeli strani mediji pa su obožavatelji pomislili da je došlo do fizičkog napada i da je Tomić zlostavlja, ali ona je takvo što smjesta odbacila.

- Samo da pojasnim - nije me udario sad niti me ikad taknuo! - pojasnila je. Prije pet godina je Tomić bio 16. igrač svijeta. Sad otvoreno kaže da ne voli tenis i da ga igra samo zbog novca i zbog toga što ne zna što bi drugo radio u životu.

- Baš me briga za tu meč-loptu. Bi li vas bilo briga da imate 23 godine i vrijedite više od 10 milijuna dolara? - odgovorio je jednom Tomić australskom novinaru nakon jednog meča. Majka mu je iz Bosne i Hercegovine, dok je otac Hrvat pa mnogi za takvo ponašanje krive “balkanski mentalitet”.

Vanessa Sierra Joli proslavila se nakon lanjskog sudjelovanja u reality showu “Love Island”, a slava joj je naglo porasla nakon što je s bivšim dečkom Lukeom Erwinom otvorila OnlyFans, gdje je, kao i s Tomićem, snimala razna videa. Vezu s Tomićem otkrila je prije nešto više od pola godine s nekoliko videa njih dvoje, a nakon jedne objave su fanovi, kojih sad ima gotovo 90.000, mislili da je možda i zatrudnjela s njim. Napisala je, naime, “Babby Daddy”.

Najčitaniji članci