Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Policija prekinula prikazivanje 'Jokera' i izvela maloljetnike

Film govori o propalome klaunu kojega izolacija na dno društvene ljestvice u gradu Gothamu vodi u autodestrukciju. Film je u svijetu izazvao kontroverze zbog nasilnoga glavnog protagonista filma

Foto: IMDB
12 komentara

Grčka policija prekinula je dvije projekcije filma "Joker" u kinima glavnoga grada Atene, pošto su dužnosnici ministarstva kulture dobili informaciju da film gledaju i maloljetnici. Policija je iste večeri obišla dvije atenske kino-dvorane i s projekcije izvela devetnaestero maloljetnika od kojih je četvero bilo u pratnji roditelja, piše briselski portal Euronews.

Foto: youtube/screenshot

Film s Joaquinom Phoenixom u u glavnoj ulozi, koji govori o životu Batmanova protivnika Jokera, u Grčkoj je zabranjen za mlađe od 17 godina.

Venice - Closing Ceremony ODLIČNE KRITIKE Mračna drama 'Joker' dobila je Zlatnog lava: Čeka ga i Oscar?

Odluka je postala glavna vijest pošto je objavljeno da bi zaposlenici kino-dvorana mogli biti kažnjeni s 10.000 eura globe ako ne budu poštovali zakonsku odredbu. Zbog burne reakcije javnosti i grčka je ministrica kulture Lina Mendoni kritizirala dužnosnike koji su u kina poslali policiju.

Venice - Closing Ceremony | Autor: Marechal Aurore/ABACA/PIXSELL Foto: Marechal Aurore/ABACA/PIXSELL

- Uznemirio me pritisak na maloljetnike i na njihove roditelje - rekla je Mendoni.

'Joker' je premijerno prikazan početkom listopada. Govori o propalome klaunu kojega izolacija na dno društvene ljestvice u gradu Gothamu vodi u autodestrukciju. Film je u svijetu izazvao kontroverze zbog nasilnoga glavnog protagonista filma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: FILM

Message