Obavijesti

Show

Komentari 1

Policija pretresla dom Charlieja Sheena, tražili oružje i drogu

Policija pretresla dom Charlieja Sheena, tražili oružje i drogu
8

Glumac je na Twitteru napisao da su službenici došli kako bi ga zaštitili dok TMZ piše da su tražili droge i oružje. Glumac tuži Warner Bros za čak 534 milijuna kuna

VIDEO

Dom Charlieja Sheena (45) u Los Angelesu u petak su u ranim jutarnjim satima posjetili policijski službenici u potrazi za oružjem i drogama.

- Sva izvješća su lažna. Sve ću objasniti ubrzo - napisao je glumac na svom Twitteru te dodao da su službenici došli kako bi ga zaštitili. TMZ piše da su policajci proveli istragu zbog mogućnosti da bi u glumčevoj vili mogli pronaći drogu ili oružje.

- Mogu potvrditi da je policija bila u Sheenovoj kući, ali ne raspolažemo s više detalja u ovom trenutku - izjavila je glasnogovornica za People, koji piše da su ispred glumčeve kuće bila dva ili tri policijska automobila.

Jedan od razloga njihovog posjeta bi mogao biti taj što Sheen navodno krši uvjetnu kaznu kojom mu je sud zabranio posjedovanje vatrenog oružja nakon što je bivšu suprugu Brooke Mueller na Božić napao nožem. Nakon anonimne dojave da posjeduje oružje policajci su pretresli njegovu vilu. 

Dogovorili su zajedničko srkbništvo nad djecom

Glumac, koji trenutačno živi s dvije djevojke, dobio je s bivšom suprugom Brooke Mueller zajedničko skrbništvo nad svojim sinovima, 23- mjesečnim blizancima Bobom i Maxom. 

- Brooke i Charlie postigli su dogovor. Zbog dobrobiti njihove djece detalji iz sporazuma neće biti objavljeni - izjavili su njihovi odvjetnici za RadarOnline.com. 

Tuži Warner Bros i glavnog producenta Chucka Lorrea

Glumac je u četvrtak podnio sudsku tužbu protiv kompanije Warner Bros i glavnog producenta serije Chucka Lorrea nakon što su mu nedavno dali otkaz u 'Dva i pol muškarca'.

 - Chuck Lorre, jedan od najbogatijih ljudi u televizijskoj industriji, vjeruje da je toliko moćan i bogat da jednim jednostranim potezom može oduzeti prihode glumačkoj postavi i osoblju serije - piše u njegovoj tužbi.

Sheen traži 534 milijuna kuna odštete, a u tužbi piše kako mu je Warner Bros ponudio ugovor iako je već tada bilo poznato da je 'zaradio' dvije tužbe za nasilje u obitelji te je bio u rehabilitacijskom centru za odvikavanje od alkohola. No, navodi da su mu dali otkaz tek nakon što je Lorrea počeo javno kritizirati.

- Vi, korporativni trolovi, upozorio sam vas. A sad ćete platiti - napisao je Sheen na svom Twitteru nakon što je podnio tužbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina