Show

Komentari 7

Poljičak kao Šuput: Sakrio sam međunožje na poseban način

Poljičak kao Šuput: Sakrio sam međunožje na poseban način

Glumac Matko Knešaurek će, nakon što je bio dio 'Spajsica', uhvatiti žestoki ritam rock grupe Red Hot Chilli Peppers i nakratko postati njihov frontmen, Anthony Kiedis

Prošle nedjelje bio je glazbenik Joe Cocker, a ovoga tjedna glumac Damir Poljičak (33) ući će u štikle i transformirati se u pjevačicu Maju Šuput.

- Morat ću još razmisliti o tome kako poboljšati ili izgraditi odnos s gljivom koju stišćem. Za ovu pjesmu sam odlučio aktivirati Dušana Bućana da mi pomogne sakriti međunožje na jedan poseban način -  rekao je Damir. Dodao je da mu se od zadatka najviše sviđa što će imati dugu plavu kosu

Ovotjedni zadatak doživio je, kako kaže, opušteno i rekao kako samo planira uživati u pjesmi. Napomenuo je i kako ima jedno malo iznenađenje u vezi ovotjedne izvedbe, ali ga nije htio podijeliti. 

Nakon transformacije u Lanu Jurčević, glumica Ana Vilenica ove nedjelje postaje zvijezda osamdesetih, Rockwell.

- Mislim si, tko je ovaj. Pjesma je paranoidna, a ja stalno imam osjećaj da me netko gleda. Meni su njegovi pokreti totalno super. Ima i nešto Elvisa Presleya u tome. Uopće ti pokreti iz 80-ih su mi smiješni i zabavni - kaže Vilenica.

Glumac Matko Knešaurek će, nakon što je bio dio 'Spajsica', uhvatiti žestoki ritam rock grupe Red Hot Chilli Peppers i nakratko postati njihov frontmen, Anthony Kiedis.

- Jako sam sretan. Neću gore imat nikakvu majicu, vestu, haljinu, štikle, tenisice, kopče - rekao je Matko. Zbog zadatka će morati juriti i skakati po pozornici, ali u tome, kako tvrdi, ne vidi problem.

- Teretana će se sad valjda pokazati. Malo će bit letenja po svuda, ali to je i smisao, da bude vjerodostojno - kaže glumac 

Maja Bajamić opet će biti jedna od splitskih zabavnjaka. Ove nedjelje zadatak joj je transformacija u sugrađanku Danijelu Martinović.

- Vrlo autentična izvođačica. To je veliki izazov za mene definitivno! Veliki mi je izazov bit tip žene koji nisam. Htjela sam što više uloga u kojima ću se izbacivati iz svojih cipela, iz svoje kože - rekla je Bajamić. 

Pjevač Amel Ćurić ovoga će tjedna biti Mišo Kovač, a glumica Katarina Baban utjelovit će Rihannu. Voditelj Davor Dretar Drele transformirat će se u Eda Sheerana, a bivša pjevačica i radijska voditeljica Paola Bekić Valić će postati Sia.

Najčitaniji članci