Show

Komentari 4

Polufinale izbora srpske pjesme za Eurosong obilježile modne kombinacije i navodni sukob

Polufinale izbora srpske pjesme za Eurosong obilježile modne kombinacije i navodni sukob

U Beogradu su se pojavila brojna poznata lica srpske glazbene scene kako bi potražila svoju vizu za Torino. Prošlogodišnje predstavnice Hurricane nastupile su kao gošće

Prva glazbena večer izbora za srpskog predstavnika na Eurosongu 'odigrala' se u četvrtak navečer u Beogradu. Iako su mnogi gledatelji očekivali vidjeti mnoštvo ekstravagantnih kostima, glazbenici su imali nešto drugačiji plan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni su se većinom ipak odlučili za jednostavnije i ležernije kombinacije, no bilo je i iznimki koje su odlučile 'iz ormara' izvaditi sav glamur. 

Najviše je modnom kombinacijom iznenadila Angelina u 'limenom' jednodijelnom kombinezonu s izrezima, ravnim šiškama i podignutim, zavezanim repom. Mnoge je podsjetila na slavnu američku repericu Cardi B.

Ipak, njezin outfit nije sve zadivio jer se činilo da je na nekim bež dijelovima ipak malo pre velik na pjevačici koja je na pozornici zapjevala pjesmu 'Origami'.

Nešto više glamura na pozornicu je odlučila donijeti Julija u prozirnom ukrašenom kombinezonu. Osim linije, naglasila je i usne crvenim ružem, a odlučila se i za frizuru punu volumena. Ona je nastupala uz pjesmu 'Brižna'.

Konkurenciju je na tren zasjenila Marija Mikić koja je zapjevala 'Ljubav me inspiriše'. Ona je na sebi imala veliku bijelu glamuroznu haljinu nalik onima kakve su obožavale strane zvijezde poput Ariane Grande.

Kako bi izbalansirala lijepu haljinu, šminku je ostavila jednostavnom i kosu ravnom. Od nakita se odlučila samo za velike bijele biserne naušnice. Ipak, jedan je detalj privukao fotoreportere. Pjevačica je ipak htjela komfor na sceni pa se odlučila ispod silnog glamura obuti tenisice.

Mladi bend Lift se odlučio za bijele kombinacije s raznim detaljima. Iako na prvu izgledaju 'dražesno' u bijelom, na pozornici su izveli rokersku pjesmu 'Drama'.

Konstrakta je iznenadila u kombinaciji u kojoj pak sliči na medicinsku sestru, ali malo 'kreativniju'. Oko sebe je ogrnula ogrtač, ali najneobičniji je pak bio detalj njezinih kolega - ručnici oko ramena. Izvela je pjesmu 'Corpore Sano'.

Mia Malešević se odlučila za modernu ružičastu kombinaciju kakvu u novije vrijeme možemo vidjeti na mnogim poznatim glazbenicima. Lijep i pomalo ležerniji outfit kombinirala je sa zanimljivom šminkom i bijelim tenisicama.

Kako bi se svi slagali na pozornici dok glazbenica izvodi pjesmu 'Blanko', i njezini su plesači bili odjeveni u slične roze kombinacije.

Zorica Pajić, poput Marije, odlučila se za potpuni glamur. U velikoj bijeloj haljini s krunom na glavi i drugim detaljima nalikuje na kombinaciju ratnice i božice. Kombinacija se neupitno slaže s njezinim snažnim glasom i pjesmom 'Zorja'.

Najveće iznenađenje ove godine je sudjelovanje srpskog folk glazbenika Ace Lukasa. On se pak odlučio za outfit koji ne odskače od njegovog uobičajenog načina odijevanja. 

Na polufinalu su se pojavile i djevojke iz sastava Hurricane koje su prošle godine predstavljale svoju zemlju. One su se odlučile za seksepil i 'dramu' pa su došle u crnim kombinacijama, svaka u drukčijoj, ali i dalje su se savršeno slagale.

Očekivano, večer nije mogla proći bez barem jednog incidenta pa su se tako srpski mediji raspisali o navodnom sukobu između folkera Lukasa i rokera Bajage, tvrdeći da je Aca napao kolegu zbog rasprave o političkim stajalištima, no obojica su kasnije pred novinarima ovo demantirali i rekli da 'to nije bilo ništa'. 

Od 18 natjecatelja, samo devet natjecatelja ušlo je u finale srpske borbe za Euroviziju 2022. godine. Jedna od favorita emisije bila je Zorja, a to je i dokazala. Osim nje, u idućem krugu natjecat će se Biber, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Marija Mikić, Ana Stanić i Angelina.

POGLEDAJTE NASTUPE:

Najčitaniji članci