Obavijesti

Show

Komentari 15

Pomirili se? Kylie Jenner i Travis Scott objavili zajedničku fotku: 'Je li ovo službena potvrda?'

Pomirili se? Kylie Jenner i Travis Scott objavili zajedničku fotku: 'Je li ovo službena potvrda?'
9

Njihova fotka je unutar četiri sata skupila više od 6.7 milijuna lajkova, a prva se u komentarima javila Kylina polusestra Khloe Kardashian, koja je nedavno obnovila ljubavnu vezu s Tristanom Thompsonom

Najmlađa članica obitelji Kardashian, reality zvijezda Kylie Jenner (23) na Instagramu profilu objavila je fotku s bivšim dečkom Travisom Scottom (29) i time dala naslutiti da su nakon dvije godine obnovili romansu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Kylie s reperom ima kćer Stormi. Kada su se u 2019. godini odlučili prekinuti dvogodišnju vezu, dogovorili su i skrbništvo nad malenom kćerkicom. Sve je postignuto bez uplitanja odvjetnika i odlazaka na sud, a pristali su na to da oba roditelja o djevojčici brinu jednako. 

O njihovoj pomirbi već se nagađalo no, par to nikada nije potvrdio. Na Instagramu Travisa i Kylie fanovi su primijetili da se često druže, ali to je sve bilo opravdano zbog kćerkice Stormi. 

Plesačica optužila Kylie Jenner za bullying, milijarderka negira sve: 'Rasplakala sam se i otišla'
Plesačica optužila Kylie Jenner za bullying, milijarderka negira sve: 'Rasplakala sam se i otišla'

Novom fotkom pokazali su da je možda ipak riječ o obnovljenoj romansi. Naime, par na njoj pozira u svom poznatom stilu. Travis iza Kylie s rukama oko njezinog struka i gleda u pod dok zgodna Kardashianka gleda u kameru i pozira u seksi stavu. 

- 24 sata u New Yorku - napisala je Kylie u opis fotke. 

Da su fanovi oduševljeni govori činjenica da je fotka unutar četiri sata skupila više od 6.7 milijuna lajkova, a prva se u komentarima javila Kylina polusestra Khloe Kardashian (36) koja je nedavno obnovila ljubavnu vezu s Tristanom Thompsonom (30). Ostavila im je pet komentara u kojima su se nalazili emotikoni krune i smeđih srca.

- Ovo je ono što smo čekali; Mama + tata; Oooo je li ovo najava? ; Gospodin i gospođa Scott - pisali su oduševljeno njihovi obožavatelji.

Službene potvrde još uvijek nema, ali sudeći po fotki, par itekako uživa u zajedničkom druženju.