Show

Komentari 2

Plesačica optužila Kylie Jenner za bullying, milijarderka negira sve: 'Rasplakala sam se i otišla'

Plesačica optužila Kylie Jenner za bullying, milijarderka negira sve: 'Rasplakala sam se i otišla'

Model Victoria Vanna u TikTok videu je prozvala Jenner da se s prijateljima rugala njezinom plesanju na setu spota Kylienog bivšeg dečka Travisa. Video je pogledan preko 2.6 milijuna puta, a Kylie tvrdi kako Victoria laže

Portorikanski model Victoria Vanna (26) podigla je prašinu svojim posljednjim videima na TikToku. S pratiteljima je podijelila neugodne detalje sa snimanja spota za pjesmu 'Ice Cream Man' repera Tyge (31), bivšeg dečka najmlađe Kardashianke Kylie Jenner (23). Victoria je u spotu bila angažirana kao plesačica.

- Kylie je bila na setu s tri prijateljice. Čim sam izašla, počela me odmjeravati i šaputati. Pokazivala je prstom na mene i rugala se mom plesanju. Sve četiri su me počele vrlo očito ismijavati - ispričala je manekenka, koju je cijela situacija vrlo uzrujala.

- Rasplakala sam se i odlučila izaći van, a Jenner i njezine prijateljice izašle su za mnom. Izgledalo je kao da me slijede. Otišle su do Kylienog bijelog Rolls Roycea i ondje jele hranu iz McDonald'sa. Kad sam prolazila onuda, čula sam kako mi se rugaju i smiju - rekla je Victoria u drugom dijelu videa, u koji je uključila i isječak iz spota u kojem se vidi kako pleše.

- Svi su mi rekli da se ne brinem, jer Kylie je ku*ka prema svima. Tygini prijatelji tvrde da se samo osjećala ugroženo zbog mene - zaključila je. Njezina TikTok ispovijed pregledana je preko 2.6 milijuna puta.

Kylie se odmah ogradila i kratko komentirala ne Instagramu kako se ta situacija nikad nije dogodila.

Najčitaniji članci