Obavijesti

Show

Komentari 8

Ponijele svoje 'alate': Lana i Jasna na meti zbog 'švercanja'

Ponijele svoje 'alate': Lana i Jasna na meti zbog 'švercanja'
2

Ovog tjedna u MasterChef kuhinji kuha se u uskrsnom duhu, a pobjednik prvog uskršnjeg izazova je Hrvoje, kojemu je ovo bio prvi kompletni uskršnji objed kojega je napravio

VIDEO

- Imaš neku skrivenu pekarsku dušu u sebi - poručio mu je Andrej,

- Dao sam stvarno sve od sebe, na rubu mogućnosti da se to sve stigne, riskirao sam i izgleda da se taj rizik isplatio. Tako je kod mene i kod sviranja, ne idemo uvijek utabanom stazom, sve dosta riskantno radim - komentirao je Hrvoje svoju prvu pobjedu.

Uz Hrvoja, jelo koje se najviše svidjelo žiriju bilo je Lanino, no dobila je ocjenu manje zbog toga što je ponijela svoj nož i gulilicu.

Cijelokupan dojam ostavio je kod žirija pomalo gorkast okus. Ana je rekla kandidatima kako bi više cijenila da su se možda fokusirali na samo jedno jelo, jer su se svojim raskošnim tanjurima ipak precijenili. Andrej im je kazao kako su ovoga puta izgorili u htijenju, dok je Radovan bio fasciniran obiljem na tanjurima. Rekao je kako se osjećao kao da je u Arapskim Emiratima. 

- Tamo ti daju jedan ogroman limeni tanjur i gore ima svo jelo što je u kući. I u našoj tradiciji se tako serviralo – ogromne količine hrane. Vidite da mi pazimo na liniju i nije to dobro za nas - rekao je.

ZBOG ANE, VLADO BI SVE NAPRAVIO

Zanimljivo je bilo na kušanju Vladinog jela. Radovana je njegov tanjur asocirao na jedan zagorski doručak u kleti u kojoj se glavni kuhar večer prije napio, dok je Anu zanimalo bi li on mogao pojesti sve što im je donio na tanjuru.

- Možda ne sve, ali uz Vas bi čovjek kako lijepo izgledate štošta napravio, pa bi sve to pojeo ako treba - odgovorio joj je Vlado. 

Milno jelo svidjelo se žiriju, no dobila je opasku zbog kuhanja s raspuštenom kosom. Ricardo je prvi put u životu radio francusku salatu i na njegovo veliko iznenađenje, svidjela se žiriju. Andrea je svoju zaboravila začiniti pa ju je Radovan priupitao zašto ih tretira kao pokusne kuniće, dok je za Sementinu francusku salatu komentirao. 

 
#MasterChefHRV - 21.3.2016.

Posebni tajni dodaci u #MasterChefHRV kuhinji?! :) Koja su vaša tri najvažnija pomagala u kuhinji?

Posted by MasterChef Hrvatska on 21. ožujka 2016

- Mladi ste pa imate vremena uvježbati francusku salatu, za sada je mladenačka - rekao je. 

Ivana je zaboravila u kruh staviti šunku, a Jasna je jednako kao i Lana zbog gulilice koju je donijela, dobila ocjenu manje.

- To je ono bez čega ja ne mogu raditi! Navikla sam, leži mi u ruci, sve ostalo mi je tako nespretno tako da sam je eto, prokrijumčarila - Lana je osim gulilice ponijela i svoj nož. 

Leonovo jelo Andrej je komentirao kako  ga nije dovoljno razradio, Ervina je rekao da nije unio dovoljno osobnosti, a Igoru je prigovorio to što je prelio umak na sve elemente na tanjuru. Ksenija je iznendila žiri količinom jela koja je pripremila, da su joj Leon i David morali pomoći donijeti sve to pred žiri. - Ksenija je super, imala je 580 jela. Volio bih da mi je ona mama, uživali bi - komentirao je Baby Dooks. 

- Blago onome tko vas ima!! Andrej je rekao da je njena francuska najbolja koju je probao do tad - dodao je Radovan. 

- Od troje ljudi žirija, ja sam već dobila jednog abonenta doma na hranu, mislim da više ne trebam ništa očekivati! - zadovoljno će Ksenija. Davidovo jelo bilo je prvo u MasterChef kuhinji koje je žiri odbio probati. - Moraš napraviti jelo koje i izgleda ukusno - rekao mu je Andrej. - Andreju u čast ću sljedeći put jedno prekrasno kiparsko jelo napraviti - dodao je David. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin