Show

Komentari 60

Zavela sportaša: Sestra Šegetin ljubi najboljeg BiH tenisača?

Zavela sportaša: Sestra Šegetin ljubi najboljeg BiH tenisača?

Damir godinama važi za jednog od najvećih zavodnika. Prije Barbare ljubio je srpsku manekenku Dejanu Živković i pjevačicu Rialdu Karahasanović

Zvijezda regionalnog Big Brothera, Barbara Šegetin (30), sudeći po komentarima, ponovno je u sretnoj vezi. Iako je nedavno prekinula zaruke, bivša manekenka na društvenim mrežama otkrila je kako se druži s najboljim bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom (28). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu su objavili identične fotografije na kojima pokazuju tetovaže sa znakom beskonačnosti, a brojni pratitelji poželjeli su im puno sreće u novoj vezi. 

Inače, Damir godinama važi za jednog od najvećih zavodnika. Prije Barbare ljubio je srpsku manekenku Dejanu Živković i pjevačicu Rialdu Karahasanović. 

Šegetin je nedavno raskinula zaruke. Misteriozni Lazar zaprosio ju je na Novu godinu u beogradskom hotelu, a šokirana Barbara zaplakala je od sreće i odmah pristala bez premišljanja. Ipak, ljubav je kasnije 'pukla'.

Ranije nam je ispričala kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje.

Najčitaniji članci