Show

Komentari 9

Pop zvijezda leti u ekonomskoj klasi: Hvale je, ali i sprdaju...

Pop zvijezda leti u ekonomskoj klasi: Hvale je, ali i sprdaju...

Fanovi su podijeljeni oko njezinog poteza da putuje s običnim 'smrtnicima'. Većina ju ipak podržava i naglašava kako je njihova omiljena pjevačica pokazala da nije nikakva umišljena diva te da misli na planetu

Američka pjevačica Lana Del Rey (34) bila je 2012. na vrhuncu karijere s albumom 'Born to die', a imala je i upečatljiv retro stil. Njezine balade osvajale su svijet, a vlasnica hitova 'Blue Jeans', 'Summertime Sadness', 'West Coast', 'Video Games', 'National Anthem' i 'Born to die' djelovala je u svom nastupu nedodirljivo. 

Osam godina kasnije neke stvari su se ipak promijenile. Lana se posljednjih godina nakon nekoliko uspješnih studijskih albuma pomalo pritajila, a dani kad su joj mnogi zamjerali i prigovarali da se ponaša kao prevelika diva čine se kao davna prošlost. 

Tako Lana u 2020. leti ekonomskom klasom u avionu za razliku od većine glazbenih zvijezda koja za svoje ture koristi privatne avione ili barem prvu klasu, nešto većeg komfora i privatnosti. Iako je Lana pomalo promijenila look posljednjih godina, naravno da ovakav potez nije mogao proći neopaženo. 

Fanovi su podijeljeni oko njezinog poteza da putuje s običnim 'smrtnicima'. Većina ju podržava i naglašava kako je njihova omiljena pjevačica pokazala da nije nikakva umišljena diva te da misli na planetu i okoliš. Ipak, nekima nije najbolje sjeo ni ovaj Lanin potez. 

- Novac je himna uspjeha - glasi sarkastičan komentar jedne od korisnica Twittera koje su htjele ismijati pjevačicu zbog štedljivosti, dok s druge strane u svojim pjesmama istovremeno pjeva o životu na visokoj nozi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci