Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
71 komentara

Poput svjetskih zvijezda: Hana Rodić pokrenula je svoj biznis...

Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse - napisala je Hana. Mnogi su joj komentirali i kako je napravila puno estetskih korekcija

Foto: Instagram/kolaž
71 komentara

Jedna od najzapaženijih djevojaka u showu 'Gospodin Savršeni' je Hana Rodić (21). Zagrepčanka je otpočetka privukla mnogo pažnje na sebe, a u samo mjesec dana na društvenim mrežama 'skupila' je više od 30 tisuća pratitelja.

Foto: Instagram/orijent

Odlučila je iskoristiti trenutnu slavu pa je prošli tjedan počela raditi kao profesionalni vizažist. Na tome ne planira stati pa će uskoro baš poput svjetskih zvijezda otvoriti i svoj YouTube kanal preko kojeg će davati savjete oko šminkanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202275 / ]

- Već dugo najavljujem svoj kanal. Još malo i krećem sa snimanjem - najavila je Hana koja je nakon sudjelovanja u realityju pokrenula svoj biznis. 

Foto: Instagram/orijent

Hanu često napadaju na društvenim mrežama zbog prejake šminke, a jedan ju je gledatelj nazvao 'cura s tonom fasade'. Natjecateljica nikome nije ostala ravnodušna pa im se svima obratila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1202184 / Video o njemu - tko je gospodin savršeni...]

- Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video. Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse - napisala je Hana. Mnogi su joj komentirali i kako je napravila puno estetskih korekcija. 

Foto: Instagram/orijent

- Morat ću te razočarati, ali nemam nikakve operacije rađene na sebi. Usne sam radila samo jednom i to u veljači, tako da kao medicinski radnik znaš da 'princess fileri' traju najduže pola godine - odbrusila je Hana koja se tijekom snimanja realityja najviše zbližila s Klarom i Anezi. 

Naši partneri pišu
Message