Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

Posao baš ne cvjeta: Marku Wahlbergu propadaju burgeri

ZATVARA RESTORANE Mark Wahlberg nije uspio osvojiti SAD lancom brze hrane. Amerikancima je, očito, previše dati 120 kuna za mali hamburger i krumpiriće...

'Broken City' Filming - New York
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
63 komentara

Braća glumci Mark i Donnie Wahlberg te njihov treći brat Paul prije četiri godine otvorili su niz restorana brze hrane nazvanih “Wahlburgers”, no biznis im propada. Njihove dvije poslovnice u New Yorku se zatvaraju. 

Iako se činilo da braći poslovno “ide”, šuška se da Wahlbergovi ne mogu pokriti rentu prostora u New Yorku, kao i da su imali pritužbe sanitarne inspekcije. 

Glumac, reper i producent Mark Wahlberg (46) najmlađi je od devetero djece. Na ulicama rodnog Bostona je kao tinejdžer često imao rasističke ispade. Već s 13 godina bio je ovisan o kokainu, a prije punoljetnosti je završio u zatvoru jer je osuđen zbog dva zločina iz mržnje. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Kad se proslavio, od države Massachusetts tražio je brisanje svojeg kriminalnog dosjea, no pobunili su se građani Bostona pa do toga nije došlo. Svojem mladenačkom nemiru pripisao je kasniju želju da otvori mjesto gdje će građani moći “uživati u toplom obiteljskom ambijentu te dobroj i kvalitetnoj hrani”.

U njihovu restoran u Brooklynu čak je snimana i reality emisija koja se vrtjela oko toga da Mark i Donnie maltretiraju sramežljivijeg brata Paula. Taj restoran, ispred kojeg su često bili redovi, također je zatvoren. Mnogi su odustali od hamburgera u “Wahlburgers” jer prosječni mali meni stoji više od stotinu kuna pa im je, kažu, to pretjerano skupo.

Naši partneri pišu
Message