Obavijesti

Show

Komentari 4

Posljednja epizoda 'Tajni' traje čak 75 minuta, pripremite se

Posljednja epizoda 'Tajni' traje čak 75 minuta, pripremite se
1

Nakon 140 epizoda i 6300 snimljenih minuta, 4100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa 'Tajni' razriješila je sve misterije Vilin Dola

VIDEO

Nakon 140 epizoda i 6300 snimljenih minuta materijala, 4100 scena na setu i lokacijama te 12 sati svakodnevnog snimanja, ekipa  dramske serije ‘Tajne’ razriješila je sve misterije Vilin Dola. Posljednja epizoda o životu Petrića i Franića, u trajanju od čak sat i 15 minuta, emitirat će se 15. svibnja. 

Dramska serija ‘Tajne’, podjednako hvaljena od struke i gledatelja, ove je televizijske sezone donijela mnogo toga zanimljivog, a rijetko tko nije znao za zlicu Birigitu ili, pak, Nikolu Šepera, koje su utjelovili  poznati glumci Ksenija Pajić i Filip Juričić.

Spletke, osvete, ljubav, razočaranja, nevjerojatna otkrića, pa čak i kriminal, sve to vodilo je glumce  serije kroz snimanje. 

Rađena po scenariju Vlade Bulića i njegovog tima, te ‘ravnanjem’ najcjenjenijih redatelja, poput Tomislava Rukavine, Tanje Golić i mnogih drugih, serija je mnoge prikovala pred male ekrane, ali i dobila tisuće fanova na Facebooku. Dramska serija 'Tajne' pratila je dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, a dvoje mladih, Marina (Jelena Jovanova) i Nikola (Filip Juričić) morali su proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i svojim korijenima.

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji su uživali  u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića, Jasne Bilušić, Mladena Čuture, Stjepana Perića, Leone Paramisnki, Aleksandra Srećkovića te mnogih drugih. 

Set u zagrebačkom Jadran filmu bio je izgrađen posebno za potrebe serije, a namještaj je sezao čak iz secesijskog razdoblja što je seriji davalo još više na originalnosti. Uz to, na setu je radilo pet kostimografkinja, a najviše posla imali su s Monikom Mihajlović koja je u seriji glumila Barbaru te s Ksenijom Pajić, koja je glumila Birigitu. Obje glumice su tijekom snimanja promijenile više od 100 odjevnih kombinacija.

U sedam mjeseci, koliko su glumci živjeli za svoje likove, 30 litara dnevno ispijenih kava, snimateljskog tima od 20 ljudi na lokacijama i setu i 140 snimljenih epizoda, mnogi su se sprijateljili, a anegdota je bilo pregršt. Tako je jednom prilikom Ksenija Pajić na snimanje dovela psića jer ga nitko nije imao čuvati, no on je pobjegao u šumu pa je snimanje zaustavljeno i cijela ekipa je krenula u potragu dok ga nisu pronašli.

U četvrtak, 15. svibnja udobno se smjestite u svoje naslonjače i otkrijte napokon sve tajne, u posljednjoj epizodi ‘Tajni’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta