Show

Komentari 2

Posljednja prilika: Tko ulazi u borbu za titulu 'superčovjeka'?

Posljednja prilika: Tko ulazi u borbu za titulu 'superčovjeka'?

Iako im je dosad sudbinu krojio žiri u sastavu Anđelka Prpić, Branko Đurić Đuro, Zrinko Tutić i Vuk Aleksić, sada su prepušteni samo publici u studiju koju moraju impresionirati svojom briljantnošću

A da su doista briljantni, gledateljima su već dokazali. I pritom njihove godine ne igraju baš nikakvu ulogu u tome.

Tako će simpatični petogodišnji Anđelo Bačani, ponos svog Ludbrega, pokazati da osim arapskih, rimskih i egipatskih brojeva zna i grčke. Matematičke radnje koje obavlja bez pomoći papira žiri ne zna ni prepoznati, ali Anđelo ih riješi za nekoliko sekundi. I u polufinalu će najviše muke s njim imati Momčilo Otašević koji će razigranog Anđela morati loviti po studiju. 

Nevena Đorđević je doslovno izbezumila publiku kada je u svom prvom zadatku uspjela zapamtiti redoslijed 100 muškaraca i žena koji su bili nasumično poredani u nizu. Ovog puta čeka je još veći izazov. Morat će zapamtiti kojih 20 obitelji se krije iza kojih vrata, kako izgleda privjesak na njihovim ključevima te po čemu su specifični. 

Nikola Todorović zapamtio je narudžbe 30 gostiju u restoranu i time izborio plasman u polufinale u kojem će ga dočekati znatno teži zadatak – morat će zapamtiti što se krije u 20 kofera te koja troznamenkasta šifra otvara koji kofer. 

Osmogodišnji Luka Teofilović matematički je genij koji može zbrojiti brojeve koji se izmjenjuju svake sekunde. I on će u polufinalu dobiti znatno teže matematičke radnje te pokušati pokazati dokud seže njegova sposobnost. 

Zagrepčanin Noel Mrkonjić, 12-godišnjak koji je u svom zadatku bio jednako briljantan koliko i zabavan morao je zapamtiti raspored 108 balona koji su bili u dvije boje. Večeras će dobiti kompliciraniju verziju – morat će zapamtiti 64 polja u četiri boje. 

Večeras u 20 sati na RTL-u saznajte kojih troje kandidata se pridružuje Darku Đorđeviću, Jovanu Steviću i Luki Piriću u finalu 'Superljudi'.

Najčitaniji članci