Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Posljednji brazilski hit, Avenida Brasil, počinje samo na RTL-u

Hit serija "Avenida Brasil" stigla je na hrvatske ekrane. Serija "Avenida Brasil" postala je hit među brazilskim gledateljima već od prve epizode

PR fotografije
Foto: PR fotografije

RTL Televizija donosi posljednju brazilsku televizijsku senzaciju i posve jedinstvenu seriju nesvakidašnje priče koja gledatelje vodi kroz tragičan život Rite Fonseca de Souze. Hit serija "Avenida Brasil" stigla je na hrvatske ekrane.

Serija je postala hit među brazilskim gledateljima već od prve epizode. 

Svaka se epizoda pomno pratila, a milijuni Brazilaca o njoj su pisali preko društvenih mreža poput Tweetera i Facebooka. Mnoge je šokirala scena u kojoj maćeha fizički i psihički zlostavlja djevojčicu. Gledatelji su događaje u omiljenoj seriji na društvenim mrežama komentirali do te mjere da se nakon emitiranja posljednje epizode doslovno srušio internet u Brazilu.

Svaku je epizodu u prosjeku pratilo preko 45 milijuna Brazilaca, a serija je s nevjerojatnih 68% udjela u gledanosti u prosjeku postala najgledaniji program na svim brazilskim televizijama. Posljednju je epizodu pratilo čak 75 milijuna Brazilaca (51% udjela u gledanosti).

U Brazilu postoji i  zabrinutost ukoliko nestane struje u državi znajući da će se milijuni ljudi pobuniti ako zbog nestanka struje propuste koju epizodu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message