Obavijesti

Show

Komentari 6

Posljednji pozdrav Mili Hrniću: 'On je bio tako jednostavan, ponizan i skroman čovjek...'

Posljednji pozdrav Mili Hrniću: 'On je bio tako jednostavan, ponizan i skroman čovjek...'
4

Glazbenik je u 74. godini nakon duge i teške bolesti preminuo u subotu, a njegova obitelj i prijatelji od njega su se danas oprostili

Obitelj i prijatelji oprostili su se od dubrovačkog glazbenika Mile Hrnića koji je preminuo u subotu u 74. godini nakon duge i teške bolesti. 

Na dubrovačkom groblju Boninovo pjevač je ispraćen u 15 sati, dok su najmiliji svoje posljednje zbogom izrekli dva sata nakon na groblju sv. Trojstva u Petrači u Župi dubrovačkoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Klapa Kaše zapjevala je za kraj Hrnićevu pjesmu 'Nostalgija'.

Mnogima nestaju iz vida vrijednosti koje je pokojni Milo živio kroz svoj život, a te vrijednosti su skromnost, jednostavnost i poniznost - osvrnuo se na sprovodu don Robert Ćibarić.

- On je kao zabavljač imao itekako mnoštvo prilika i izazova da se pokaže u svojoj veličini, ali on je uvijek sve onako povučeno radio, a te vrednote su bile dobro poznate svima - dodao je.

- Je, nažalost istina je. Jutros je umro u bolnici - potvrdila je tužnu vijest u subotu Dubravka Hrnić, supruga dubrovačkog pjevača.

Inače, Hrnić je prodao više od milijun nosača zvuka, izdao je 20 albuma i preko 200 pjesama. 

Na Festivalu zabavne glazbe u Splitu pobjedu je odnio prvi put 1982. s pjesmom 'Vrati se', a onda i iduće godine s pjesmom 'Dalmacijo, ljubav si vječna'. Još jednom je proglašen pobjednikom 1987. godine kad je otpjevao pjesmu 'Dobra večer prijatelji'.

- I danas s tom pjesmom otvaram svoje koncerte - govorio nam je Hrnić ranije.