Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Postoji li išta što Wolverineove kandže ne bi mogle rasjeći?

Premda smo vidjeli u nekoliko navrata kako Wolverienove superoštre kandže rasijecaju svaku tvar pred njime, ovo je prvi put da ćemo vidjeti koliko su ta sječiva uistinu oštra

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Prvi film u kojem smo vidjeli Wolverinea, pravim imenom Logan, bio je film 'X-Men' iz 2000. godine. Tada smo saznali samo nekoliko bitnih stvari o tom superjunaku, no nije nam objašnjeno otkuda mu u stvari u tijelu najjači materijal na svijetu - adamantij.

2003. godine, u filmu 'X-Men 2', dobili smo i neke naznake o tome kako je taj metal dospio u njegovo tijelo, no tek smo u filmu 'X-Men početak: Wolverine' saznali tko je odgovoran za unošenje tog metala u Wolverineov organizam. No premda smo vidjeli u nekoliko navrata kako njegove superoštre kandže rasijecaju svaku tvar pred njime, ovo je prvi video u kojem smo saznali koliko su te kandže uistinu oštre.

Pogledajte podosta edukativan video o oštrini Wolverineovih kandži

Godina je 2029. Mutanti su nestali s lica zemlje - gotovo u potpunosti. Izolirani i malodušni Logan provodi dane opijajući se u svojem skrovištu blizu meksičke granice, zarađujući sitne novce kao vozač. S njim se skrivaju i mutant Caliban te oslabljeni Profesor X čiji jedinstveni um pati od sve gorih napadaja.

Foto: Twitter/Screenshot2

Ali Loganovi pokušaji da se povuče od svijeta i svojih dužnosti odjednom su uništeni kad se pojavi tajanstvena žena s molbom da na sigurno odvede jednu posebnu djevojčicu. Uskoro Loganove kandže ponovno moraju biti isukane kako bi savladao sve mračne sile i zlokobnog protivnika iz svoje prošlosti, tijekom smrtonosne misije kad će umorni ratnik početi ispunjavati svoju sudbinu.

Foto: Facebook/Screenshot

Hugh Jackman se posljednji put vraća svojoj najpoznatijoj ulozi, ulozi mutanta Wolverinea, Patrick Stewart je Profesor X, a u ostalim ulogama su Stephen Merchant, Richard E. Grant i mlada Dafne Keen. Film je režirao James Mangold ('Walk the Line', 'The Wolverine'), a producirali su ga Hutch Parker, Simon Kinberg i Lauren Shuler Donner.

Za regionalnu distribuciju brine Blitz film i video, a 'Logan: Wolverine' u domaća kina stiže 02. ožujka.

Tema: FILM

Message