Obavijesti

Show

Komentari 46

Razvod s Bradom Pittom ju je slomio, a nedavno je otkrila da je neplodna: 'Željela sam djecu'

Razvod s Bradom Pittom ju je slomio, a nedavno je otkrila da je neplodna: 'Željela sam djecu'
35

Samo dva dana nakon što su svijet obišle fotografije romantične šetnje Brada i Angeline plažom, 7. siječnja 2005., on i Jennifer Aniston objavili su da se rastaju

VIDEO

Zbog uloge u kultnoj seriji Jennifer Aniston postala je megapopularna. Epizode 'Prijatelja' i dan danas gledaju milijuni ljudi diljem svijeta, sa svakom generacijom koja nam stiže oni i dalje ostaju jednako popularni. Jennifer je u seriji preuzela ulogu Rachel i postala najbolje plaćena glumica u televizijskoj seriji s zaradom od milijun dolara po epizodi. Njena glumačka karijera traje više od 30 godina, a danas će proslaviti 54. rođendan. Iako joj je u poslovnom životu sve išlo 'glatko', ljubavni život glumice bio je buran.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Jennifer otkrila tajnu vitke linije VIDEO

Jennifer Aniston rođena je 11. veljače 1969. godine u Kaliforniji. Porijeklom Grkinja prve godine života provela je u Grčkoj s obitelji, nakon čega su se preselili u New York. Rođena je u glumačkoj obitelji, ali ju roditelji nisu ohrabrivali da ide njihovim stopama. Njezin otac John Aniston glumio je u popularnoj seriji 'Naši najbolji dani', koja je imala gotovo 50 epizoda, te nije želio da i njegova kći postane glumica.

- Prolazila sam pakao jer me otac molio da ne budem u filmskoj industriji. Rekao je da ne želi da mi srce bude slomljeno jer su odbijanja 'brutalna'. Molio me da to ne radim i budem odvjetnica - ispričala je svojedobno Jennifer. 

Nažalost, krajem 2022. godine, njezin otac je preminuo, a glumica mu je tad ostavila emotivnu poruku. 

- Dragi tata... John Anthony Aniston. Bio si jedna od najdivnijih osoba koju sam ikada poznavala. Zahvalna sam što si se uzdigao na nebesa u miru i bezbolno. I to, ni manje, ni više nego 11.11. Uvijek si znao odabrati savršen trenutak. Taj broj će od sada pa zauvijek imati veće značenje za mene. Voljet ću te do kraja vremena - napisala je u objavi.

Harryju Stylesu rasparale su se hlače ispred Jennifer Aniston, brzo se uhvatio za međunožje
Harryju Stylesu rasparale su se hlače ispred Jennifer Aniston, brzo se uhvatio za međunožje

Prije nego što je počela s glumom, Aniston je radila različite poslove. Raznosila je pošiljke na biciklu, konobarila, prodavala sladolede. Posljednji posao prije Hollywooda bio je u telemarketingu.

Iako ju je kultna serija 'Prijatelji' proslavila, nije joj to bila prva uloga. Glumila je u serijama 'Molloy', 'The Edge', 'Ferris Bueller's Day Off' i 'Muddling Through'.

- Imala sam veliki osjećaj tad da će mi se nešto veliko dogoditi i da moram biti strpljiva - rekla je Jennifer, koja je zbog 'Prijatelja', odbila voditeljsku ulogu u emisiji 'Saturday Night Live'. 

Aniston je svojedobno otkrila kako se mučila s obrazovanjem, a naposljetku su joj dijagnosticirali disleksiju u ranim dvadesetima. 

- Mislila sam da nisam pametna. Jednostavno nisam ništa mogla upamtiti. Kad sam ovo saznala, objasnile su mi se sve traume i drame iz djetinjstva - rekla je Jen. 

Umro je John Aniston, otac slavne glumice Jennifer: 'Tata, voljet ću te do kraja vremena...'
Umro je John Aniston, otac slavne glumice Jennifer: 'Tata, voljet ću te do kraja vremena...'

Jennifer je glumila i u nizu filmskih uspješnica, tu su 'Obitelj Miller', 'Lovac na glave', 'Ludi Božić u uredu', 'Slučajni detektivi', a čiji se nastavak trenutačno snima. Također, zadnja serija u kojoj je glumila je 'The Morning Show'. Treća sezona serije izašla je u 2022. godini. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jennifer Aniston and Adam Sandler spotted on set of Netflix's Murder Mystery 2 for the first time. **WEB EMBARGO UNTIL 3 pm ET on January 18,. 2022**

U 2020. godini šuškalo se o njezinom pomirenju s bivšim suprugom Bradom Pittom (59), no nagađanja su izgleda bila kriva. 

Jennifer upoznala je Brada na premijeri filma 'Upoznajte Joea Blacka', zahvaljujući zajedničkom agentu Kevinu Huvaneu, U to vrijeme oboje su prolazili kroz težak period, okončavši duge veze. Silno su se trudili sačuvati je od znatiželjne javnosti, no paparazzi su ipak pobijedili te snimili nježne zagrljaje i poljupce. Da progovori o svojoj vezi s Bradom Pittom trebalo joj je još pola godine: 'Samo ću vam reći da nikada nisam bila sretnija nego što sam sada niti ću ikada biti', rekla je tad.

Brad Pitt and Jennifer Aniston allegedly broke up

U studenom 1999. par je, tijekom koncerta Stinga, otkrio da se zaručio, a slavni glumac priznao je da je sam dizajnirao zaručnički prsten. Jennifer Joanna Aniston i William Bradley Pitt izmijenili su 29. srpnja 2000. vjenčano prstenje na romantičnoj ceremoniji u Malibuu, pred 200 uzvanika, a prvi ples otplesali su uz pjesmu Tonyja Benetta 'The Way You Look Tonight'. 

VANITY FAIR POST OSCARS PARTY, LOS ANGELES, AMERICA - 2000

Idućih pet godina bilo je idilično i mediji su ih prozvali holivudskim zlatnim parom te su svi s nestrpljenjem iščekivali vijesti o prinovi, a umjesto toga 2005. stiglo je razočarenje. Na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' Pitta je očarala Angelina Jolie, a iako su se isprva trudili ušutkati glasine o njegovoj prevari, one su se pokazale istinitima. Samo dva dana nakon što su svijet obišle fotografije romantične šetnje Brada i Angeline plažom, 7. siječnja 2005. on i Jennifer Aniston objavili su da se rastaju, a razvod je dovršen u listopadu iste godine. Jennifer je bila jako povrijeđena.  

Bivši suprug Jennifer Aniston oglasio se nakon što je glumica otkrila javnosti da je neplodna
Bivši suprug Jennifer Aniston oglasio se nakon što je glumica otkrila javnosti da je neplodna

Zvijezda 'Prijatelja' bila je u braku i s Justinom Therouxom (51), a zabavljala se i s Davidom Schwimmerom (56) na setu popularne serije, no njihov odnos nikad nije prerastao u nešto ozbiljno. 

Mnogi su se tijekom godina pitali zašto glumica ne želi osnovati obitelj, postati majka, a ona je nedavno progovorila i o tome. Holivudska glumica otvoreno je progovorila o neplodnosti, a ispod objave o toj temi oglasio se i njezin bivši suprug Justin. 

21st Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Za časopis Allure, pozirala je u Chanelovom mikro bikiniju iz 1996. godine. Njezina naslovnica glavna je tema američkih medija, a mnogi nisu prestajali pričati o mučnoj borbi koju je prošla. 

Glumica je priznala kako je žarko željela postati majka te se zbog problema s neplodnošću podvrgnula IVF-u, pila je kineske čajeve, no ništa joj od toga nije pomoglo. Ispod objave, njezin bivši suprug ostavio je emotikon srca.

Jennifer i Justin vjenčali su se 2015. godine, no razveli su se nakon dvije i pol godine. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a Justin joj često daje podršku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu