Obavijesti

Show

Komentari 6

Potočnjak 5. puta glumi ženu: Transvestija je zanimljiv trend

Potočnjak 5. puta glumi ženu: Transvestija je zanimljiv trend
5

TRANSVESTIJA Žarko Potočnjak (67) dosad je pet puta igrao uloge ljepšeg spola. U haljinama se odlično snalazi, a djevojka Višnja ga je učila i ženstvenim manirima

VIDEO

Glumac je danima nosio štikle na probama i doma. Prva dva dana boljele su ga noge, a sljedeća dva dana nespretno je hodao. Sada je u potpunosti svladao hod u štiklama i mogao bi, kaže, u vrtoglavim potpeticama prošetati “špicom”.

U novoj histrionskoj predstavi “Partija remija” Žarko Potočnjak (67) glumi ženu, a Branka Cvitković (65) muškarca.

- Transvestija je jako zanimljiv trend u svijetu. U kazalištu mu se nitko ne čudi. Bilo bi dobro da mladi glumci igraju žene jer bi poslije puno bolje znali s njima - šali se Žarko.

Ovo mu je peta ženska uloga u karijeri. Sve ih je igrao u Histrionu. Spremajući je nije u kući hodao u odjeći djevojke Višnje Pešić (52), ali je slušao sve njezine upute.

- Višnja je gledala probe i prigovorila mi da žene nikad ne sjede raširenih nogu pa sam to popravio - kaže Žarko.

Zbog uloge je otišao i u starački dom te se ondje sprijateljio s jednim 82-godišnjakom. On mu je pomogao pripremiti rolu. Ispričao mu je kako se zaljubio i u 80-ima.

- Ako se u tim godinama i pojavi ljubav, ona je čista, a spolnost se gubi. Rekao mi je da su imali balkon do balkona. Zajedno su hranili golubove i poslije šest mjeseci su se vjenčali - otkriva Žarko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin