Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Povratak dinosaura: Otok je bio početak, u igri su sad i vulkani

Dolazi drugi film iz Universalovog reboota franšize 'Jurski park', koja je zamrla početkom 2001. godine. Kako smo mogli naslutiti iz foršpana, priča je i te kako tanušna

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Nedavno smo dobili prvi foršpan za još jedan (možda, i publici zna dosaditi jedno te isto) Universalov megahit, 'Jurski svijet: Pad kraljevstva'.

Ono što smo vidjeli bilo je donekle zabavno no tjeralo nas je da se upitamo - zar opet? U pitanju je drugi film iz Universalovog reboota franšize 'Jurski park', koja je zamrla početkom 2001. godine. A kako smo mogli naslutiti iz foršpana, priča je i te kako tanušna.

Foto: Twitter/Screenshot

Glavni likovi iz prethodnog filma, Owen 'Hipnotiziram dinosaure' Grady (Chris Pratt) te Claire 'Trčim u štiklama' Dearing (Bryce Dallas Howard), pokušavaju spasiti dinosaure s otoka na kojem su isti zatočeni. Posve je neshvatljivo zašto bi to itko činio, ako se dinosaure može klonirati no nećemo o detaljima.

STARGATE Zvjezdana vrata su se otvorila: Došla nam je još jedna serija

A da ništa ne bi pošlo po planu, jedan eruptivni vulkan osujetit će planove naših protagonista. Doduše, u igru će se vjerojatno ubaciti i ljudi, jer uvijek treba pokazati kako je čovječanstvo najveći negativac.

Pogledajte novi foršpan

U filmu 'Jurski svijet: Pad kraljevstva' se u sporednim ulogama nalaze James Cromwell, Ted Levine (kladimo se da je dobio ulogu negativca), Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones (kladimo se da je komični negativac), Rafe Spall (kladimo se da je pomoćnik negativaca), dok BD Wong i Jeff Goldblum repriziraju svoje uloge iz prijašnjih filmova o divovskim 'gušterima'.

Španjolski redatelj horora J.A. Bayona bavi se režijom ovog filma. Steven Spielbergom i redatelj prethodnog nastavka, Colinom Trevorrowom bave se produkcijom, a mogući blockbuster u kina dolazi 07. lipnja ove godine.

Tema: FILM

Message