Obavijesti

Show

Komentari 3

Požgaj: 'Milijana mi nije jedina, vani me čeka hrpa ljubavnica'

Požgaj: 'Milijana mi nije jedina, vani me čeka hrpa ljubavnica'
15

Milijana Bogdanović u ljubavnom trokutu šokirana najnovijom izjavom Požgaja, koji joj je rekao da ako bude dobra može biti jedna od njegovih ljubavnica

VIDEO

Natjecateljica srpskog reality showa 'Parovi'  Milijana Bogdanović (21) nalazi se u ljubavnom trokutu s Milojkom Božićem (74) i natjecatelj Aleksandarom Požgajom (35). Svakodnevne turbulencije između njih ne prestaju. Mlada Milijana ostala je u šoku nakon najnovije izjave Aleksandra koji, iako oženjen, izluđuje mnoge žene u vili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Nedavno rekavši kako njegova supruga Ivana Požgaj ima razumijevanja za sve, sada je iznenadio novom izjavom, prenosi Kurir.

- U braku sam, ali imam četiri ljubavnice. Plaćam stanove, režije, hranu, odjeću, a jednoj čak i fakultet. Ako Milijana i Ivanija budu dobre, možda zamijene ove vani - rekao je Aleksandar ostavivši Ivaniju i Milijanu u šoku. 

Pored Milijane mladi Požgaj zavodi i druge natjecateljice, posebice mladu Ivaniju. Prisnost Ivanije Bajić i Aleksandra uveliko izaziva napadaje ljubomore kod mlade Milijane. U tijeku jednog programa Milijana je poludjela vidjevši da njezina sustanarka ljubi i grli Požgaja pred svima te je ustala i lupila mu nekoliko šamara. 

Podsjetimo, Milojku je tek nedavno pozlilo kada je gledao snimke svoje zaručnice i mladog Požgaja. 

Milijana je neutješno plakala: Milojka hitno odvezli u bolnicu
Milijana je neutješno plakala: Milojka hitno odvezli u bolnicu

Kandidatima 'Parova' produkcija je pustila snimke na kojima se Milijana i Požgaj ljube, ali i na kojima joj on otkopčava zatvarač na hlačama, želeći ih skinuti. Oni su se samo smješkali, dok je Milojku bilo neugodno te mu je pozlilo. 

- Nije mi dobro. Osjetio sam depresiju pa me počela boljeti ruka... Više ih neću pratiti, neka rade što hoće. Volim je i dalje, volio bih imati djecu s njom, ali ako bude imala spolne odnose s njim onda neću. Najviše me povrjeđuje neiskrenost - rekao je Milojko.

Mišljenje o svemu, imala je i njegova mlada zaručnica... 

- Što se tiče spolnih odnosa između nas dvoje, mislim da se Požgaj ovdje plaši kamera. On bi sve 'obavio' sa mnom da ih nema. I ja bih s njim vani, već sam to rekla - rekla je Milijana.

 

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin